Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι ΔΕΚΟ “φρενάρουν” την τουριστική υποδομή

Οι ΔΕΚΟ “φρενάρουν” την τουριστική υποδομή

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχειακές μονάδες σχετικά με την εξυπηρέτησή τους από τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας (ΔΕΗ και ΟΤΕ)…

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχειακές μονάδες σχετικά με την εξυπηρέτησή τους από<...> τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας (ΔΕΗ και ΟΤΕ). Η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) με επιστολή του προς την διοίκηση της ΔΕΗ τονίζει τα εξής : “Παρά τις επισημάνσεις μας η ΔΕΗ καθυστερεί την επαύξηση των χορηγούμενων φορείων ρεύματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των ξενοδοχείων ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων”.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η επιστολή προς τον ΟΤΕ στην οποία αναφέρονται τα εξής: “Ο οργανισμός συνεχίζει να αδιαφορεί για την παροχή εξελιγμένων γραμμών ADSL παρά τις συνεχείς αιτήσεις ξενοδοχειακών μονάδων”.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η αδιαφορία των ΔΕΚΟ προς την τουριστική κοινότητα όσον αφορά τα παραπάνω προβλήματα δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού σε σχέση με την Ολυμπιακή προετοιμασία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024