Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυζητήσεις της Ο. Κεφαλογιάννη για θέματα τουρισμού στο Άμπου Ντάμπι
8ο World Route Development Forum

Συζητήσεις της Ο. Κεφαλογιάννη για θέματα τουρισμού στο Άμπου Ντάμπι

'Η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας στον τουριστικό Τομέα. Τα Εμιράτα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα αγορά που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε', δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, από το Άμπου Ντάμπι.

Την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα Τουρισμού, συζήτησαν σήμερα η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη με τον ομόλογό της, σεΐχη Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan, στο πλαίσιο των επαφών της στο 8ο World Route Development Forum, που πραγματοποιείται στο Άμπου Ντάμπι.

Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε σε  θέματα, όπως η προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων στην Ελλάδα. Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Οι προοπτικές δραστηριοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων στο Άμπου Ντάμπι.

“Είχαμε μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση με τον σεΐχη, καθώς διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας στον τουριστικό Τομέα. Τα Εμιράτα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα αγορά που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε”, δήλωσε η κα Κεφαλογιάννη, μετά τη συνάντηση της με τον Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Άμπου Ντάμπι η υπουργός Τουρισμού είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών. Η κα Κεφαλογιάννη θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο.

Στη φωτογραφία, ο σεΐχης Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan, κατά την έναρξη του του 8ου World Route Development Forum.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024