Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤη λύση στο θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας αναμένει η Νέα Δημοκρατία

Τη λύση στο θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας αναμένει η Νέα Δημοκρατία

Την ελπίδα ότι η κυβέρνηση έχει βρει μία λύση που θα εγγυάται προοπτική για την Ολυμπιακή Αεροπορία εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Ρουσόπουλος. Ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε […]

Την ελπίδα ότι η κυβέρνηση έχει βρει μία λύση που θα εγγυάται προοπτική για την Ολυμπιακή Αεροπορία<.> εξέφρασε ο<...> εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε ότι "λήγει αύριο (σήμερα) και η δεύτερη προθεσμία που έθεσε η Κυβέρνηση για τη λήψη οριστικής απόφασης ως προς το μέλλον της Ολυμπιακής Αεροπορίας". "Ενώ αυτό θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει από τον Απρίλιο του 2001, η Κυβέρνηση δεσμεύθηκε να ανακοινώσει τις αποφάσεις της στο τέλος Δεκεμβρίου. Όταν και η προθεσμία αυτή παρήλθε, ανέβαλε τις σχετικές ανακοινώσεις για το τέλος Ιανουαρίου", υπογράμμισε.

"Είναι φανερό ότι η απουσία πολιτικής, η ανακολουθία και οι συνεχείς παλινωδίες της Κυβέρνησης έχουν οδηγήσει την Ολυμπιακή Αεροπορία σε πλήρη απαξίωση και έχουν επιβαρύνει τους Έλληνες πολίτες με περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο δραχμές.

Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε μια ακόμη αναβολή και ότι η Κυβέρνηση έχει βρει μια λύση που θα εγγυάται προοπτική για την Ολυμπιακή Αεροπορία", τόνισε.

Από τη μεριά του ο υπουργός Τύπου και ΜΜΕ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας απαντώντας σε σχόλιο του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας για την Ολυμπιακή Αεροπορία δήλωσε ότι "Είναι πρόδηλη η σπουδή της Ν.Δ να εξάγει μικροκομματικά οφέλη από την περίπτωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας".

"Η κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα με διαφάνεια και υπευθυνότητα, αποφασισμένη να οδηγήσει σε σίγουρη λύση. Δεν περιμένουμε υπευθυνότητα και συμβολή στο θέμα από τη Ν.Δ.", τόνισε ο κ. Πρωτόπαπας.

"Αλλά ας μην δείχνει τουλάχιστον τόσο έντονα την αγωνία της για να μην υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Ας σεβαστεί ότι ο ελληνικός λαός θέλει και περιμένει να διασωθεί ο εθνικός μας αερομεταφορέας. Και αυτό εμείς θα το εγγυηθούμε", κατέληξε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024