Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒούλγαροι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την Λευκάδα
Η Ελλάδα από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς για τη βουλγαρική αγορά

Βούλγαροι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την Λευκάδα

Κατόπιν πρότασης του ΕΟΤ Βουλγαρίας, την οποία αποδέχτηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής, φιλοξενήθηκαν στη Λευκάδα έξι Βούλγαροι δημοσιογράφοι και ο κ. Λεωνίδας Ευθυμίου, προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Βουλγαρίας, για […]

Κατόπιν πρότασης του ΕΟΤ Βουλγαρίας, την οποία αποδέχτηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής,<...> φιλοξενήθηκαν στη Λευκάδα έξι Βούλγαροι δημοσιογράφοι και ο κ. Λεωνίδας Ευθυμίου, προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Βουλγαρίας, για το διάστημα 13-16 Μαΐου 2009 από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, το Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων.

Οι φιλοξενούμενοι κατά την 14η Μαΐου περιηγήθηκαν σε όλα τα αξιοθέατα του νομού με mini bus, που ευγενώς παραχώρησε για το σκοπό αυτό το τουριστικό γραφείο KINISSIS ΑΕ και την 15η Μαΐου με πλωτό που ευγενώς παραχώρησε η Μαρίνα Λευκάδας σε Κάλαμο, Μεγανήσι και στα Πριγκηπονήσια. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της 15ης Μαΐου με επίσκεψη στους καταρράκτες στο Δημοσάρι.

Οι δημοσιογράφοι συναντήθηκαν με το νομάρχη κ. Κώστα Αραβανή στο γραφείο του, ο οποίος τους καλωσόρισε στο νησί μας και τους παραχώρησε συνέντευξη. Τους πρόσφερε ειδικά δώρα και παραδοσιακά προϊόντα που ευγενώς προσέφεραν επιχειρηματίες του νομού. Οι δημοσιογράφοι τον ευχαρίστησαν για την ευκαιρία που είχαν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας περιποίηση και φιλοξενία υποσχόμενοι να μεταφέρουν την εμπειρία αυτή στην πατρίδα τους. Οι επισκέπτες αναχώρησαν για την πατρίδα τους μεταφέροντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το νομό, προμηθευμένοι με όλο το διαφημιστικό υλικό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λευκάδας.

Η Ελλάδα αυξανόμενα αποτελεί έναν από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς για τη βουλγαρική αγορά, λόγω της πρόσφατης εισόδου της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της εγγύτητας που υπάρχει, αλλά και της Εγνατίας οδού που διευκολύνει τις μετακινήσεις. Απόδειξη αυτής της δυναμικής που αναπτύσσεται είναι τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Βουλγαρίας, σύμφωνα με τα οποία περισσότερο από ένα εκατομμύριο Βούλγαροι επισκέφθηκαν για διάφορους λόγους την Ελλάδα κατά το προηγούμενο έτος, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 130%, με την Λευκάδα να προσβλέπει στο δικό της μερίδιο στην αναδυόμενη αυτή αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024