Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔιάβημα της Κύπρου στο Ισραήλ σχετικά με την πτήση της Lufthansa

Διάβημα της Κύπρου στο Ισραήλ σχετικά με την πτήση της Lufthansa

Σε διάβημα προς το Ισραήλ προέβη χτες η Κύπρος σχετικά με το προχτεσινό περιστατικό άρνησης των ισραηλινών αρχών να επιτρέψουν την προσγείωση πτήσης της Lufthansa με προορισμό το αεροδρόμιο Μπεν […]

Σε διάβημα προς το Ισραήλ προέβη χτες η Κύπρος σχετικά με το προχτεσινό περιστατικό άρνησης των ισραηλινών αρχών να επιτρέψουν<...> την προσγείωση πτήσης της Lufthansa με προορισμό το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, στο Τελ Αβίβ, αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η ανακοίνωση σημειώνει ακόμα ότι το διάβημα, που έκανε η Πρέσβης Ερατώ Κοζάκου – Μαρκουλλή προς τον Πρεσβευτή του Ισραήλ στη Λευκωσία κ. Ivi Cohen-Litant, αφορούσε επίσης «τον καταναγκασμό του αεροσκάφους να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά από παρέμβαση δύο μαχητικών αεροσκαφών του Ισραήλ, τα οποία προέβησαν σε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας εντός του FIR Λευκωσίας».

“Από τον Ισραηλινό Πρέσβη ζητήθηκαν εξηγήσεις και υποδείχθηκε η ανάγκη για συμμόρφωση και τήρηση των κανόνων διεθνούς αεροπλοΐας για αποφυγή τέτοιων περιστατικών στο μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024