Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεχίζεται η συνεργασία Swissport Hellas και Thomas Cook UK

Συνεχίζεται η συνεργασία Swissport Hellas και Thomas Cook UK

Τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας τους αποφάσισαν o φορέας παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης Swissport Hellas με τη βρετανική αεροπορική εταιρία Thomas Cook UK. Συγκεκριμένα, η νέα τριετής συμφωνίασυνεργασίας, προβλέπει την […]

Τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας τους αποφάσισαν o φορέας παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης Swissport Hellas με τη βρετανική αεροπορική εταιρία Thomas Cook UK. Συγκεκριμένα, η νέα τριετής συμφωνία<...>συνεργασίας, προβλέπει την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης προς τους επιβάτες και τα αεροσκάφη της Thomas Cook UK, τόσο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όσο και στα αεροδρόμια «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, «Διαγόρας» της Ρόδου και «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας. Για το 2008 αναμένεται να εξυπηρετήσει η Swissport στα παραπάνω αεροδρόμια περισσότερες από 4.500 κινήσεις των αεροσκαφών της Thomas Cook UK.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τα τέλη του 2007, δημιουργήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς τουριστικούς και ταξιδιωτικούς οργανισμούς, ο όμιλος επιχειρήσεων Thomas Cook PLC, με την παράλληλη συγχώνευση της αεροπορικής εταιρίας Thomas Cook UK και της επίσης βρετανικής αεροπορικής εταιρίας My Travel του ομώνυμου ομίλου.

Ο όμιλος Thomas Cook απασχολεί πλέον περισσότερους από 30.000 εργαζομένους παγκοσμίως, λειτουργεί στόλο που αποτελείται από 97 αεροσκάφη και τον εμπιστεύονται για τα ταξίδια τους περισσότεροι από 19 εκατομμύρια ταξιδιώτες, οι οποίοι αξιοποιούν ένα ευρύ δίκτυο 3.000 ταξιδιωτικών γραφείων, αλλά και το Διαδίκτυο.

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο εταιριών, εξέφρασε ο κ. Γιάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas, λέγοντας: «Η συνεργασία μας με τον όμιλο Thomas Cook PLC συμπλήρωσε ήδη τέσσερα χρόνια αρμονικής και απόλυτα επιτυχημένης πορείας. Συνεχίζουμε ανανεωμένα και δυναμικά αυτή τη συνεργασία, επικεντρώνοντας την προσοχή μας περισσότερο από ποτέ στον τελικό πελάτη, το επιβατικό κοινό, που τελικά καθορίζει τόσο τη διάρκεια όσο και το μέγεθος της επιτυχίας κάθε κοινής επιχειρηματικής μας δράσης. Προσδοκούμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη, από την αποδοτική συνεργασία δύο κορυφαίων εταιριών του κλάδου των μεταφορών και του ταξιδίου».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024