Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιακοπές πτήσεων της Etihad Airways
Η κατάσταση αλλάζει συχνά

Διακοπές πτήσεων της Etihad Airways

Οι ακυρώσεις πτήσεων της Etihad Airways παραμένουν εν ισχύ προς προορισμούς στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι νεότερη ενημέρωση, καθώς τα αεροδρόμια παραμένουν κλειστά λόγω της εξάπλωσης της ηφαιστειακής […]

Οι ακυρώσεις πτήσεων της Etihad Airways παραμένουν εν ισχύ προς προορισμούς στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι νεότερη<...> ενημέρωση, καθώς τα αεροδρόμια παραμένουν κλειστά λόγω της εξάπλωσης της ηφαιστειακής τέφρας.

Ο γενικός διευθυντής της Etihad, James Hogan, δήλωσε ότι η κατάσταση αλλάζει συχνά. “Ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ελέγχουν την ιστοσελίδα μας για τις πιο πρόσφατες ακυρώσεις πτήσεων ή να επικοινωνούν μαζί μας στις ειδικές γραμμές 24-ωρης εξυπηρέτησης των πελατών μας, σε περίπτωση που ταξιδεύουν προς αυτούς τους προορισμούς. Λυπόμαστε για τη συνεχιζόμενη δυσχέρεια που έχει προκληθεί στους επιβάτες μας, αλλά μόλις αρθούν οι περιορισμοί, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μας προκειμένου να ταξιδέψουν όλοι οι επιβάτες της Etihad χωρίς καθυστέρηση”.

Ο κ. Hogan είπε ότι οι κρατήσεις των επιβατών που έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους και βρίσκονται ακινητοποιημένοι σε κάποιο αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή, θα είναι προτεραιότητα για την αεροπορική εταιρεία μόλις επαναλειτουργήσουν οι πτήσεις και προσωπικό της Etihad θα επικοινωνεί απ’ευθείας με αυτούς τους επιβάτες που διαμένουν στο Aμπου Ντάμπι και σε άλλες πόλεις, ώστε να τους συμβουλεύουν για τα νεότερα ταξιδιωτικά τους πλάνα, μόλις κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό.

“Ο στόχος μας αυτή την εβδομάδα ήταν να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας την ασφάλεια και την άνεση κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε ότι τυγχάνουν της πρέπουσας φροντίδας μέχρι την επαναλειτουργία των υπηρεσιών μας και ότι θα φτάσουν στον προορισμό τους”.

Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία στις παρακάτω ειδικές γραμμές εξυπηρέτησης πελατών:
– Στα ΗΑΕ – 800 550 55 (χωρίς χρέωση)
– Στο Ηνωμένο Βασίλειο– 0800 917 7521 (χωρίς χρέωση) και
– Πελάτες σε άλλους μακρινούς προορισμούς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τοπικό γραφείο τους, ταξιδιωτικό πράκτορα ή να καλέσουν στο +971 25 990 900.
Για ενημέρωση για τις πτήσεις, στο etihadairways.com.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024