Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίεςeasy4men: Νέο, έξυπνο πακέτο αντρικής περιποίησης από τον Σερ Στέλιο

easy4men: Νέο, έξυπνο πακέτο αντρικής περιποίησης από τον Σερ Στέλιο

Οι τακτικοί άντρες επιβάτες μπορούν πλέον να αφήσουν τα είδη περιποίησης τους σπίτι και να χάρουν τα ταξίδια τους με το καινοτόμο ταξιδιωτικό πακέτο αντρικής περιποίησης easy4men, που λανσάρει ο […]

Οι τακτικοί άντρες επιβάτες μπορούν πλέον να αφήσουν τα είδη περιποίησης τους σπίτι και να χάρουν τα ταξίδια τους με το καινοτόμο ταξιδιωτικό πακέτο αντρικής περιποίησης easy4men, που λανσάρει ο Σερ Στέλιος Χατζηϊωάννου. Οι<...>σημερινοί κανόνες ασφαλείας στα αεροδρόμια όλου του κόσμου δεν επιτρέπουν την μεταφορά υγρών στις χειραποσκευές άνω των 100 ml, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι επιβάτες να αναγκάζονται να μετακινούν τα αντικείμενα στις αποσκευές τους ή στην χειρότερη περίπτωση να τα αφήνουν στον έλεγχο αποσκευών και να τα αντικαθιστούν με αγορές στα καταστήματα αφορολόγητων ειδών, που βρίσκονται εντός του αεροδρομίου.

Λύση στο πρόβλημα αυτό, που αντιμετωπίζουν εκτός από τις γυναίκες και οι άντρες, προσφέρει στους δεύτερους ο κ. Χατζηιωάννου, λανσάροντας το easy4men, που περιλαμβάνει σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα και λοσιόν ξυρίσματος σε έξυπνη ποσότητα, καθώς δεν ξεπερνούν συνολικά τα 99ml και διαρκούν μια εβδομάδα.

Το easy4men είναι βολικό, όχι μόνο για τα ταξίδια, αλλά και:


  • για τις τσάντες γυμναστηρίου

  • για το γραφείο μετά από μια μεγάλη μέρα

  • για το αμάξι σε περίπτωση που αλλάξουν τα σχέδια για το βράδυ

  • αλλά και για μια τσάντα φορητού υπολογιστή σε περίπτωση που το ταξίδι κρύβει εκπλήξεις

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024