Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Athens Airways παρέλαβε το δεύτερο αεροσκάφος της
Το αεροσκάφος είναι τύπου τζετ ERJ-145

Η Athens Airways παρέλαβε το δεύτερο αεροσκάφος της

Η Athens Airways παρέλαβε το δεύτερο αεροσκάφος της, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου. Το αεροσκάφος είναι τύπου τζετ ERJ-145, της […]

Η Athens Airways παρέλαβε το δεύτερο αεροσκάφος της, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, το<...> μεσημέρι της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου. Το αεροσκάφος είναι τύπου τζετ ERJ-145, της εταιρείας Embraer και αποτελεί το δεύτερο από τα τέσσερα, ίδιου τύπου, αεροσκάφη που έχει παραγγείλει μέχρι στιγμής η Athens Airways. Με το δεύτερο αεροσκάφος, η Athens Airways θα ξεκινήσει την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου τις πτήσεις της προς Μυτιλήνη, και στις 12 Μαρτίου προς Θεσσαλονίκη, επεκτείνοντας γρήγορα το δίκτυο των προορισμών της.

Η Athens Airways θέλοντας να μεταφέρει την τέχνη και την δημιουργικότητα σε κάθε σημείο της Ελλάδας, και επεκτείνοντας την έμπνευση της ονοματολογίας του πρώτου αεροσκάφους, που φέρει το όνομα του Νεοέλληνα ζωγράφου Γιάννη Γαϊτη, ονόμασε το δεύτερο αεροσκάφος της Νίκος Εγγονόπουλος.

Μέσα τους επόμενους μήνες, η Athens Airways περιμένει να προστεθούν στο στόλο της και τα υπόλοιπα δύο αεροσκάφη που έχει παραγγείλει και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα δρομολογίων της, σε μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024