Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚατατίθεται στην Βουλή η τροπολογία για τη Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία

Κατατίθεται στην Βουλή η τροπολογία για τη Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία

Μέχρι το τέλος της εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την ίδρυση της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΝΟΑ)…

Μέχρι το τέλος της εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την ίδρυση της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΝΟΑ), όπου<...> θα περιέχονται οι όροι λειτουργίας της νέας εταιρίας, αλλά και το εργασιακό καθεστώς, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μετά από συζητήσεις της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου και των εργαζομένων.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το θέμα της Ολυμπιακής συζητήθηκε μεταξύ του υπουργού Μεταφορών Χρίστου Βερελή και του πρωθυπουργού, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με ίδια δημοσιεύματα η σχετική τροπολογία είναι σχεδόν έτοιμη σε ό,τι αφορά τη σύνταξή της και αναμένεται να ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο που έχει καταθέσει το υπουργείο για τα ΕΛΤΑ.

Ο κ. Βερελής πάντως δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το πότε θα κατατεθεί η τροπολογία και αρκέστηκε να δηλώσει ότι ολοκληρώνονται οι διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους. Χθες έγινε και συνάντηση της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Μεταφορών με εκπροσώπους της Ένωσης Ιπταμένων Συνοδών – Φροντιστών, (ΕΙΣΦ), καθώς είναι ο μόνος κλάδος από τη σημερινή Ολυμπιακή Αεροπορία που δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη συμμετοχή τους στη Νέα Ολυμπιακή. Προχθές οι δύο πλευρές είχαν νέα συνάντηση που απέβη άκαρπη και έτσι οι εκπρόσωποι της ΕΙΣΦ προσήλθαν πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις τελικές τους προτάσεις, που διαμορφώθηκαν ύστερα από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024