Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠτήσεις και προς την πόλη του Ζήνωνα ξεκινά η αεροπορική εταιρεία easyJet
easyJet

Πτήσεις και προς την πόλη του Ζήνωνα ξεκινά η αεροπορική εταιρεία easyJet

Νέες πτήσεις προς την Κύπρο, κόντρα στην κρίση, προγραμματίζει η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία easyJet. Συγκεκριμένα, από τα τέλη Μαρτίου η εταιρεία θα πετά από το Gatwick του Λονδίνου όχι […]

Νέες πτήσεις προς την Κύπρο, κόντρα στην κρίση, προγραμματίζει η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία easyJet. Συγκεκριμένα, από τα τέλη Μαρτίου η εταιρεία θα πετά από το Gatwick του Λονδίνου όχι μόνο προς την Πάφο, όπως σήμερα, αλλά<...> και προς την Λάρνακα. Εξέλιξη, η οποία αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες για περιορισμό των επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης στον κυπριακό τουρισμό καθώς και τις προσπάθειες για αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Βρετανία προς τη χώρα. Ταυτόχρονα, η δραστηριοποίηση της easyJet και στη Λάρνακα, θα αυξήσει τις επιλογές των Κύπριων ταξιδιωτών για ταξίδια προς την Αγγλίας. Η διεύρυνση του πτητικού προγράμματος της easyJet προς το νησί, ανακοινώθηκε επισήμως από την εταιρεία προ μερικών ημερών.

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μεταξύ 31ης Μαρτίου και 3ης Μαΐου ξεκινά τέσσερα νέα δρομολόγια από το Gatwick, μεταξύ των οποίων και η Λάρνακα. Οι πτήσεις της easyJet από το Gatwick προς τη Λάρνακα ξεκινούν στις 31 Μαρτίου 2009. Οι άλλοι τρεις νέοι προορισμοί της εταιρείας, στους οποίους ξεκινά πτήσεις μέσα στο 2009, είναι η Σαντορίνη (3 Μαΐου), η Νάπολη (1 Μαΐου) και το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας (1η Μαΐου). Σύμφωνα με την επιχείρηση, με τα νέα δρομολόγια που θα αρχίσει να εκτελεί από το 2009, ο αριθμός των προορισμών στους οποίους θα πετά η easyJet από το Gatwick θα ανέλθει στους 71.

Από το Gatwick προς τη Λάρνακα η easyJet θα πετά τέσσερις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Η easyJet δραστηριοποιείται ήδη στο νησί, εκτελώντας πτήσεις από τη Βρετανία (από το αεροδρόμιο του Gatwick, αλλά και από το αεροδρόμιο του Manchester) προς το αεροδρόμιο της Πάφου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία από τις 30 του περασμένου Μαρτίου άρχισε τη δραστηριοποίηση της στο νησί, μετά την εξαγορά από την ίδια της GB Airways.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο χρόνο αρκετές εταιρείες χαμηλού κόστους έχουν αρχίσει πτήσεις προς το νησί, ενώ αναμένεται ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί περαιτέρω, όταν θα τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο κινήτρων, το οποίο προβλέπει τη δαπάνη 18 εκατ. ευρώ, που επεξεργάζεται ο ΚΟΤ για προσέλκυση αερογραμμών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024