Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΓυρίζει στο παλιό του σλόγκαν ο Thomas Cook
΅DonΆt just book it, Thomas Cook itΆ

Γυρίζει στο παλιό του σλόγκαν ο Thomas Cook

Περισσότερη προστασία και επιστροφή χρημάτων μέσα σε 24 ώρες για όλες τις διακοπές, τις πτήσεις, και τις κρουαζιέρες στις οποίες γίνεται κράτηση μέσω του Thomas Cook, υπόσχεται η εταιρεία σε περίπτωση που κάποιος προμηθευτής της χρεωκοπήσει. Για να επικοινωνήσει αυτή την πολιτική του, ο Thomas Cook σκέφτεται να ξαναλανσάρει το παλιό του σλόγκαν…

Περισσότερη προστασία και επιστροφή χρημάτων μέσα σε 24 ώρες για όλες τις διακοπές, τις πτήσεις, και τις κρουαζιέρες<...> στις οποίες γίνεται κράτηση μέσω του Thomas Cook, υπόσχεται η εταιρεία σε περίπτωση που κάποιος προμηθευτής της χρεωκοπήσει. Για να επικοινωνήσει αυτή την πολιτική του, ο Thomas Cook σκέφτεται να ξαναλανσάρει το παλιό του σλόγκαν “Don`t just book it, Thomas Cook it”. Σύμφωνα με έρευνα, το σλόγκαν αυτό που χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά το 1993, είναι ακόμα αναγνωρίσιμο από το 75% των ατόμων ηλικίας 35-44 ετών, και 24% των ατόμων ηλικίας 15-24 χρονών.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο βρετανικό τουριστικό τύπο, του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας κ. Manny Fontenla-Novoa, «προχωράμε προς αυτή την πολιτική με την απουσία της κυβέρνησης που δεν κάνει νομοθετικές αλλαγές ώστε να προστατεύσει τα χρήματα των πελατών μας. Η κατάρρευση πολλών εταιρειών στο χώρο των διακοπών ανέδειξε τη σπουδαιότητα της χρηματοοικονομικής προστασίας των ταξιδιωτών και πόσο αυτή είναι ανεπαρκής. Ίσως όμως ακόμα πιο σπουδαίο είναι το γεγονός ότι το θέμα αυτό είναι άγνωστο στους καταναλωτές όταν προχωρούν σε μια αγορά διακοπών». Επίσης, πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει αλλαγές στα θέματα προστασίας κυρίως λόγω της μεγάλης πίεσης που εξασκούν οι αεροπορικές εταιρείες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024