Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Capsis Thessaloniki ολοκληρώνει την προκαταρκτική αξιολόγηση της NaturCert
Πρόγραμμα Πιστοποίησης NaturCert

Το Capsis Thessaloniki ολοκληρώνει την προκαταρκτική αξιολόγηση της NaturCert

Η NaturCert ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της Προκαταρκτικής Αξιολόγησης του ξενοδοχείου Capsis Thessaloniki. Η NaturCert είναι ο διεθνής αυτόνομος οργανισμός που έχει αναπτύξει το Πρόγραμμα Πιστοποίησης NaturCert για το περιβάλλον και […]

Η NaturCert ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της Προκαταρκτικής Αξιολόγησης του ξενοδοχείου Capsis Thessaloniki. Η NaturCert είναι ο<...> διεθνής αυτόνομος οργανισμός που έχει αναπτύξει το Πρόγραμμα Πιστοποίησης NaturCert για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Το ξενοδοχείο Capsis Thessaloniki βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στην κεντρική αγορά της πόλης. Είναι 4 αστέρων, πρόσφατα ανακαινισμένο και έχει 412 δωμάτια και 19 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. Φιλοξενούνται περίπου 4000 πελάτες το χρόνο. Στο χώρο του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται δύο μπαρ, δύο εστιατόρια, ένα γυμναστήριο, ένας συνεδριακός χώρος, μία πισίνα, ένα κατάστημα δώρων και ένα business center.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1968 και από τότε έχει ανακαινισθεί ριζικά τρεις φορές και έχουν πραγματοποιηθεί επεκτάσεις του ξενοδοχείου, που του έδωσαν τη δυνατότητα να ακολουθεί και να ανταποκρίνεται στους ρυθμούς των απαιτήσεων του σύγχρονου ταξιδιώτη. Το ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο ξενοδοχείων Capsis από το 1996 μέχρι σήμερα.

Τα Capsis Hotels έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το περιβάλλον, συμμετέχοντας έμπρακτα σε μία σειρά περιβαλλοντολογικών δράσεων. Στόχος της εταιρίας είναι η διαμόρφωση της περιβαλλοντικής συνείδησης, τόσο του προσωπικού όσο και των επισκεπτών των μονάδων.

  • Θέρμανση: Σεβόμενοι το περιβάλλον, χρησιμοποιούμε ως πηγή ενέργειας το φυσικό αέριο και παρέχουμε αυτόνομη θέρμανση, στο σύνολο των δωματίων και των χώρων του ξενοδοχείου μας. Επίσης, προβαίνουμε σε συνεχείς προσπάθειες και δράσεις περιορισμού των ενεργειακών απωλειών των μονάδων μας.
  • Μείωση χρήσης απορρυπαντικών: Προβαίνοντας σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το Capsis Astoria, εφάρμοσε με επιτυχία τη μείωση χρήσης απορρυπαντικών ουσιών ζητώντας από τους επισκέπτες του αν επιθυμούν την καθημερινή αντικατάσταση όλων των ειδών μπάνιου (πετσέτες, μπουρνούζια, κλπ), ακόμα και αυτά που συνήθως δεν χρησιμοποιούνταν.
  • Πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ): Το Capsis Hotel είναι σχεδιασμένο αρχιτεκτονικά, ώστε να προσφέρει πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του και τα δωμάτια. Για τη διευκόλυνση ατόμων που μετακινούνται με αναπηρικά αμαξίδια, υπάρχουν κατάλληλα διαμορφωμένα δωμάτια και μπάνια.
  • <Οικονομική ενίσχυση στα άτομα με "Σύνδρομο Down": Μέσω της διαμονής στο Capsis Hotel, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης για τα άτομα που πάσχουν από το Σύνδρομο Down.
  • Πολιτιστική Κληρονομιά: Πρωτοπόροι στον εμπορικό, παραθεριστικό και συνεδριακό τουρισμό, τα Capsis Hotels είναι χτισμένα και ανακαινισμένα πάντα με σεβασμό στο χρώμα και την αρχιτεκτονική του περιβάλλοντος χώρου.”

Η Προκαταρκτική Αξιολόγηση είναι μια υπηρεσία της NaturCert που προσφέρεται στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αξιολογηθούν σε ένα πρώτο βασικό επίπεδο. Ο σκοπός της υπηρεσίας είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν τη στάση τους, σχετικά με την απόδοσή τους στην προστασία του περιβάλλοντος και την εταιρική κοινωνική ευθύνη με σκοπό να οδηγηθούν στην πιστοποίησή με το Πρόγραμμα Πιστοποίησης NaturCert.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024