Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒερελής: Διαπραγματεύσεις και με Intergrated Airline Solutions για την Ολυμπιακή

Βερελής: Διαπραγματεύσεις και με Intergrated Airline Solutions για την Ολυμπιακή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πληροφορίες ότι υπάρχει πρόθεση από την ελληνική κυβέρνηση να γίνουν διαπραγματεύσεις για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας και με την αυστραλιανή εταιρία Intergrated Airline Solutions, επιβεβαιώθηκαν […]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πληροφορίες ότι υπάρχει πρόθεση από την ελληνική κυβέρνηση να γίνουν διαπραγματεύσεις για την ιδιωτικοποίηση της<...> Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> και με την αυστραλιανή εταιρία Intergrated Airline Solutions, επιβεβαιώθηκαν με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών, κ. Χρήστου Βερελή.

Όπως αναφέρει σε καθημερινή εφημερίδα, ο κ. Βερελής επισήμανε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και με τα δύο σχήματα (IAS και Axon Airlines), σημειώνοντας, ότι εφόσον στην έκθεση του συμβούλου ιδιωτικοποίησης προτείνονται οι συζητήσεις και με τους Αυστραλούς, τότε το υπουργείο Μεταφορών θα πράξει ανάλογα.

Ο υπουργός Μεταφορών κάλεσε και τους δύο ενδιαφερόμενους να ενισχυθούν με τη συμμετοχή άλλων επιχειρηματιών, δεδομένου ότι από τις 11 Σεπτεμβρίου οι τράπεζες είναι απρόθυμες να χρηματοδοτήσουν τις εταιρίες του αεροπορικού κλάδου.

Μέσα στην εβδομάδα, πρόσθεσε ο κ. Βερελής, θα γίνει το επόμενο βήμα που αφορά στις διαπραγματεύσεις με την IAS, και σε δέκα με δεκαπέντε ημέρες θα υπάρξει οριστική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Μεταφορών θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στους Αυστραλούς να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους και να αποδείξουν ότι διαθέτουν τα οικονομικά μέσα και τις δυνατότητες να αναλάβουν την τύχη του εθνικού μας αερομεταφορέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024