Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑισιοδοξία για τον Ελληνικό Τουρισμό μετά την WTM 2001

Αισιοδοξία για τον Ελληνικό Τουρισμό μετά την WTM 2001

Αποστολή WTM 2001 – Λονδίνο: Την αισιοδοξία τους για το τουριστικό μέλλον του 2002 εξέφρασε τόσο ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού του ΥΠΑΝ κ. Δημήτρης Γεωργαράκης όσο και ο Πρόεδρος του […]

Αποστολή WTM 2001 – Λονδίνο: Την αισιοδοξία τους για το τουριστικό μέλλον του 2002 εξέφρασε τόσο ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού του ΥΠΑΝ κ. Δημήτρης Γεωργαράκης όσο και<...> ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, μετά τις επαφές που είχαν με τους σημαντικότερους Tour Operators της Μεγάλης Βρετανίας, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2001, στο Λονδίνο.

Στην εφετινή World Travel Market η ελληνική παρουσία ήταν πολύ σημαντική, με 36 περίπτερα και 28 επίσημους εκθέτες από όλη την χώρα όπως οι περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με εντυπωσιακή συμμετοχή, Πελοποννήσου, Κρήτης και Ιονίων Νήσων, οι Νομαρχίες Πιερίας, Μαγνησίας και Χίου και ο δήμος Σκιάθου. Επίσης οι φορείς της Αττικής, Ρόδου, Κω, Νισύρου, το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Τουρισμού της Θεσσαλονίκης και οι τουριστικές επιχειρήσεις Astir Palace Hotels, Aldemar Hotels, Chandris Hotels & Resorts, Grecotel S.A., Elounda Mare Luxury Hotels & Resorts (Elounda Beach), Mitsis Hotels & Companies, Sunrise Village Beach Hotel, Royal Olympic Cruises, Golden Sun Cruises, η Ολυμπιακή και η Aegean-Cronus. Επίσης, οι εταιρίες Greek Vacation Club, Special Tours Wholesalers και Hellenic Sun Editions.

Τέλος, η παρουσία, της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας με πολύ καλαίσθητα διακοσμημένο περίπτερο και εντυπωσιακά έντυπα, ήταν το πλέον αξιοσημείωτο σημείο της Ελληνικής συμμετοχής, γεγονός που προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους ξένους επισκέπτες και δημοσιογράφους.

Ο κ. Παναγιώτης Αργυρός, διευθυντής της ΔΙΤΕΞ Λονδίνου αναφερόμενος στην ελληνική παρουσία τόνισε ότι φέτος υπήρχε μία αρκετά σημαντική διασπορά σε ελληνικούς προορισμούς γεγονός που βοήθησε και στην ταξινόμηση των περιπτέρων, ενώ η συμμετοχή της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας έδωσε μία αίγλη στην ελληνική συμμετοχή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024