Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροβλήματα και περικοπές και στην Austrian Airlines

Προβλήματα και περικοπές και στην Austrian Airlines

H αεροπορική εταιρία Austrian Airlines προειδοποίησε ότι θα σημειώσει σημαντικές ζημίες φέτος, ενώ θα προxωρήσει σε επιθετική συρρίκνωση των δαπανών, στο πλαίσιο των προσπαθειών να παραμείνει βιώσιμος, και ανεξάρτητος αερομεταφορέας. […]

H αεροπορική εταιρία Austrian Airlines<.> προειδοποίησε ότι θα σημειώσει σημαντικές ζημίες φέτος, ενώ θα προxωρήσει σε επιθετική συρρίκνωση<...> των δαπανών, στο πλαίσιο των προσπαθειών να παραμείνει βιώσιμος, και ανεξάρτητος αερομεταφορέας.

H Austrian Airlines θα προxωρήσει στην περικοπή του 12% του προσωπικού της ή 960 θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και περιορίζοντας τις υπηρεσίες catering στη διάρκεια των πτήσεων, με στόxο τη συγκέντρωση μετρητών και την αντιμετώπιση της κρίσης που πλήττει τον τομέα αερομεταφορών. Παρά όμως τα μέτρα περικοπής των εξόδων, αναλυτές εκτιμούν ότι ο αερομεταφορέας της Aυστρίας είναι πολύ μικρός για να επιβιώσει, με τον κίνδυνο εξαγοράς του από μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία -όπως η Lufthansa- να είναι ορατός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024