Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥπατη παρουσία της Εκκλησίας στα εγκαίνια της Athens Airways
Σήμερα το πρώτο δρομολόγιο, Αθήνα - Μυτιλήνη

Υπατη παρουσία της Εκκλησίας στα εγκαίνια της Athens Airways

Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου το πρώτο δρομολόγιο της Athens Airways, από την Αθήνα στη Μυτιλήνη. Ο […]

Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη<...> 26 Φεβρουαρίου το πρώτο δρομολόγιο της Athens Airways, από την Αθήνα στη Μυτιλήνη. Ο κ. Βαρθολομαίος θα τελέσει τον αγιασμό του αεροσκάφους και των γραφείων της εταιρείας και θα μεταβεί στο νησί με την ειδική πτήση της εταιρείας. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη θα συνοδεύει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και άλλοι ιεράρχες, καθώς και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η νέα αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 με βάση το Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Θα συνδέει την Αθήνα με 13 προορισμούς εσωτερικού (Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Καβάλα, Καστορία, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Μύκονο, Χανιά, Ζάκυνθο. Κεφαλονιά και Ρόδο). Ο στόλος της θα αποτελείται αρχικά από τέσσερα αεροσκάφη τύπου τζετ 50 θέσεων, ERJ-145 της Embraer.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024