Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ σχολή Chef-Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΟΜΗ αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος της Λέσχης

Η σχολή Chef-Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΟΜΗ αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος της Λέσχης

Η σχολή Chef-Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΟΜΗ αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών (Chef’s Club). Σε μια λαμπρή και ξεχωριστή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της […]

Η σχολή Chef-Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΟΜΗ αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών (Chef’s Club). Σε μια λαμπρή και ξεχωριστή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών, ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, κος Γεώργιος Τσατσαμπάς, ανακηρύχθηκε μέλος και φίλος της Λέσχης, τιμώμενος με το μετάλλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών. Ακολούθησε η τελετή ορκομωσίας των νέων μελών και δεξίωση με κοκτέιλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΕΚ ΔΟΜΗ επιλέγει ως καθηγητές του, καταξιωμένους και επώνυμους Chef, μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων, ενώ πολλοί από τους αποφοίτους του είναι ήδη μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, για δεκαπέντε συνεχή έτη, στηρίζει ενεργά, τις δραστηριότητες του Chef’s Club Αθηνών και με ουσιαστικές δράσεις και πρωτοβουλίες τιμά το έργο του Chef’s Club Αθηνών και τη συνεισφορά τους στην εξύψωση και διάδοση της τέχνης της γαστρονομίας. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ως μέλος και φίλος του Chef’s Club, θα εργαστεί για την διεύρυνση της συνεργασίας του με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών, στο πλαίσιο της περεταίρω πιστοποίησης και επιμόρφωσης των αποφοίτων του από το Chef’s Club.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024