Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑναστέλονται οι προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΟΣΥΠΑ
Αερομεταφορές

Αναστέλονται οι προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΟΣΥΠΑ

Οι 24ωρες απεργίες της ΟΣΥΠΑ στις 8, 9 και 10 Αυγούστου είχαν προκηρυχθεί για να εκφραστεί η αντίθεση των εργαζομένων στο μέτρο της κινητικότητας για τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Την αναστολή των προγραμματισμένων για την Παρασκευή 9, Σαββάτο 10 και Κυριακή 11 Αυγούστου 24ωρων απεργιών της αποφάσισε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), στο πλαίσιο του “ειλικρινούς διαλόγου με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών”.

Οι απεργίες της ΟΣΥΠΑ είχαν προκηρυχθεί για να εκφραστεί η αντίθεση των εργαζομένων στο μέτρο της κινητικότητας για τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ αναφέρει: “Η ΟΣΥΠΑ  μετά τον ειλικρινή διάλογο που επετεύχθει με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων και ιδιαίτερα με τον υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη και επειδή στις απεργιακές μας κινητοποιήσεις δεν οδηγηθήκαμε από δική μας επιθυμία, αλλά από το προκλητικό μέτρο της κινητικότητας για τους υπαλλήλους της ΥΠΑ, αναστέλλουμε τις προκηρυχθείσες 24ωρες κυλιόμενες απεργίες για την Παρασκευή 9/8/13, Σαββάτο 10/8/13 και Κυριακή 11/8/13.

Πιστεύουμε ότι η πράξη μας αυτή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, ότι πρόθεση και στόχος μας είναι η προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού και όχι η καταστροφή του, ελπίζοντας αυτό να γίνει κατανοητό και πράξη και από τους θεσμικά υπεύθυνους.

Παρά ταύτα παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει αύριο, σε μία περίοδο όπου “ξένοι φροντίζουν για σένα και το υποτιθέμενο καλό σου'”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024