Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΧριστουγεννιάτικα δώρα στο site της Germanwings
Κουμπόνια για κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων για πολλές ευρωπαϊκές πόλεις

Χριστουγεννιάτικα δώρα στο site της Germanwings

Πολλά δώρα προσφέρει καθημερινά η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Germanwings με ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιo στο site της, germanwings.com.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Germanwings προσφέρει αμέτρητα δώρα καθημερινά, αρχής γενόμενης της 1ης Δεκεμβρίου 2011, στο διαδραστικό χριστουγεννιάτικο ημερολόγιό της “Online-Adventskalender” για τους επιβάτες της.

Πίσω από κάθε ημερολόγιο, κρύβονται ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν! Με κάθε σωστή απάντηση που βρίσκει κανείς, συμμετέχει αυτόματα σε ένα καθημερινό παιχνίδι με πολλά δώρα. Στις 24 Δεκεμβρίου θα κληρωθεί ένας τυχερός νικητής, ο οποίος ωστόσο, πρέπει προηγουμένως να έχει απαντήσει σωστά και τις 24 ερωτήσεις. Κάθε ατομικό χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο μπορεί να ανοιχτεί πάνω από μία φορές, ακόμη και αν περάσει μία μερά που δεν πρόλαβε κάποιος να απαντήσει.

Εκτός από κουμπόνια για κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων για πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, μπορεί κανείς να κερδίσει κουπόνια για ενοικίαση αυτοκινήτων ή και μία χαλαρωτική μέρα περιποίησης. Επιπρόσθετα, η Germanwings κληρώνει πολλούς ακουστικούς οδηγούς για ταξίδια στην Βερκελώνη, στην Κρήτη, στη Βενετία, στην Ρώμη ή στη Βιέννη μέσω της εταιρείας Geophon.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024