Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιαγωνισμός Global Pursuit μέσω faceboook από τη Star Alliance
Ο νικητής κερδίζει ένα ταξίδι για δύο για τον γύρο του κόσμου

Διαγωνισμός Global Pursuit μέσω faceboook από τη Star Alliance

Ένα πολυτελές ταξίδι για δύο άτομα σε όλον τον κόσμο προσφέρει το δίκτυο της Star Alliance και η Global Hotel Alliance, μνέσω διαγωνισμό στο facebook.

Το δίκτυο της Star Alliance και η Global Hotel Alliance (GHA) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε έναν τυχερό νικητή ένα πολυτελές ταξίδι για δύο άτομα σε όλον τον κόσμο.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό “Global Pursuit”, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σελίδας της Star Alliance ή της GHA στο facebook (facebook.com/staralliance ή facebook.com/globalhotelalliance). Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 8 Δεκεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει συνολικά έντεκα ημέρες. Κάθε ημέρα οι συμμετέχοντες θα καλούνται να μαντέψουν έναν νέο προορισμό με βάση τα βοηθητικά στοιχεία που θα αναρτώνται στις σελίδες των Star Alliance και GHA στο facebook. Κάθε προορισμός στο δρομολόγιο του διαγωνισμού θα εξυπηρετείται από μία τουλάχιστον αεροπορική εταιρεία-μέλος του δικτύου Star Alliance και ένα ξενοδοχείο- μέλος της GHA.

Ο τυχερός νικητής που θα βρει και τους έντεκα προορισμούς θα μπορεί να  πραγματοποιήσει ένα εξειδικευμένο ταξίδι για δύο άτομα,  βασισμένο στο ναύλο διακεκριμένης θέσης Round-the-World της Star Alliance και με διαμονή σε διαθέσιμα ξενοδοχεία μελών της GHA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024