Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsBrunch καθημερινά στο Aethrion του Hilton Αθηνών

Brunch καθημερινά στο Aethrion του Hilton Αθηνών

Το Hilton Αθηνών παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για brunch καθημερινά στο Aethrion, το κομψό all-day coffee & lounge bar που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου. Το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων […]

Το Hilton Αθηνών παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για brunch καθημερινά στο Aethrion, το κομψό all-day coffee & lounge bar που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου. Το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων pancakes με μέλι και μαστίχα, french toast με σιρόπι σφενδάμου και φρέσκα φρούτα, τηγανητά αυγά σε μανιτάρια πορτομπέλο με τραγανό jamon serrano και αυγά ποσέ με κουλούρι Θεσσαλονίκης και γραβιέρα Νάξου. Ακόμη, μονοποικιλιακό καφέ από την Κολομβία ή την Κόστα Ρίκα, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα από ελληνικά βότανα, ζεστή σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και αλάτι Ιμαλαΐων ή ρόφημα λευκής σοκολάτας με μαστίχα και τριαντάφυλλο. Ακόμη, μπροεί κανείς να συνοδεύσει το brunch με ένα κοκτέιλ, όπως το Passion με ροζέ αφρώδη οίνο, αγγούρι και λικέρ βιολέτα ή το Mango Splash με prosecco, μάνγκο και bitters σοκολάτας.
Το Aethrion διαθέτει μια γευστική πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας, όπως ένα ελαφρύ lunch break με σάντουιτς και σαλάτες ή φρέσκα κέικ και τάρτες με τον απογευματινό καφέ. Υπάρχουν και εκείνοι που το προτιμούν για να εργαστούν στο laptop τους καθώς διαθέτει ήρεμη ατμόσφαιρα και ειδικά εξοπλισμένο internet station. Τέλος, διαθέτει εκτεταμένη λίστα κρασιών του Aethrion που σερβίρονται με το σύστημα Coravin, διατηρώντας αναλλοίωτο το περιεχόμενο της φιάλης, ενώ για συνοδεία τουκρασιού υπάρχει επιλογή από μια μεγάλη ποικιλία σπάνιων τυριών και αλλαντικών, όπως παλαιωμένο Beemster, Papillon Roquefort, Prossciutto di San Daniele, Chorizo αλλά και Κρασοτύρι από την Κω και Αθωνίτικο. Το Aethrion είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ. Σημειώνεται ότι στον χώρο παρουσιάζεται η έκθεση “Infinity’s Edge” έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στo πλαίσιo της συνεργασίας με την γκαλερί THE BREEDER.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024