Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΧριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό cocktail της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό cocktail της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Cocktail της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής διοργανώθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενίσχυση του έργου των Ειδικών Σχολείων της […]

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Cocktail της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής διοργανώθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενίσχυση του έργου των Ειδικών Σχολείων της Χαλκιδικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εκλεκτοί καλεσμένοι παραβρέθηκαν στην λαμπερή βραδιά, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Θεματικός Τουρισμού κ. Γιάννης Γιώργος, ο οουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, διευθυντές-εκπαιδευτικοί-γονείς των ειδικών σχολείων, καθώς και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν συμβάλλει στην προβολή και ανάπτυξη της Χαλκιδικής, για τους οποίους πραγματοποιήθηκε βράβευση. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση συνδράμουν στην επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού και αναδεικνύουν το κοινωνικό έργο της Ένωσης. Ευχαρίστησε επίσης τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τη συνεργασία σε κάθε είδηση και προβολή που αφορά τη Χαλκιδική κι εκείνοι από τη μεριά τους ευχαρίστησαν την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής ως τον μοναδικό τουριστικό φορέα που τους τίμησε με μια βράβευση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024