Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔωρεά του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

Δωρεά του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεννόηση με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης αναφορικά με την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που […]


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεννόηση με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης αναφορικά με την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, αποφάσισε να προβεί στη δωρεά ενός Έγχρωμου Φορητού Υπερηχογράφου Lumify CS-2 Convex Array συνοδευόμενος από ένα tablet. Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεννόηση με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης αναφορικά με την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, αποφάσισε να προβεί στη δωρεά ενός Έγχρωμου Φορητού Υπερηχογράφου Lumify CS-2 Convex Array συνοδευόμενος από ένα tablet. Το ανωτέρω ιατρικό μηχάνημα o Σύλλογος μας το έχει παραγγείλει από την εταιρeία Medic View (ιατρικός εξοπλισμός) και αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες ημέρες. Ο φορητός υπερηχογράφος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024