Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕρευνητικό Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino Environmental Observatory (NEO)

Ερευνητικό Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino Environmental Observatory (NEO)

Το Ερευνητικό Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino Environmental Observatory (NEO) παρουσιάστηκε ως πρότυπο παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και του ιδιωτικού τομέα κατά τη διάρκεια σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 […]

Το Ερευνητικό Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino Environmental Observatory (NEO) παρουσιάστηκε ως πρότυπο παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και του ιδιωτικού τομέα κατά τη διάρκεια σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου, στην Πρεσβευτική Κατοικία της Σουηδίας. Στόχος του διαδραστικού σεμιναρίου με τίτλο “Η αλληλεπίδραση μεταξύ επιστήμης και επιχειρήσεων” ήταν να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συζητήσουν τρόπους με τους οποίους η επιστήμη, μπορεί να προσεγγίσει την επιχειρηματική δραστηριότητα και αντιστρόφως. Ο κύριος ομιλητής Kevin Noone, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, ανέπτυξε τρόπους με τους οποίους η επιστήμη και η επιχειρηματική δραστηριότητα συναντώνται και δημιουργούν πρότυπα πεδία συνεργασίας. Το Ερευνητικό Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο (Navarino Environmental Observatory (NEO)) είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, της Ακαδημίας Αθηνών και της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, φορέα ανάπτυξης της Costa Navarino, και έχει ως αποστολή την έρευνα και την εκπαίδευση για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Με έδρα την Costa Navarino, το NEO έχει αναδειχθεί σε ένα δυναμικό κέντρο όπου επιστήμονες από όλο τον κόσμο διεξάγουν έρευνα αιχμής, αναπτύσσουν νέα επιστημονικά εργαλεία και μεθόδους, ανταλλάσσοντας παράλληλα τεχνογνωσία και ιδέες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024