Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕρώτηση στη Βουλή για το πλήγμα που δέχεται ο οδικός τουρισμός της χώρας

Ερώτηση στη Βουλή για το πλήγμα που δέχεται ο οδικός τουρισμός της χώρας

Ερώτηση κατέθεσε χθες Δευτέρα 6 Ιουλίου στη Βουλή ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, σε σχέση με το πλήγμα που δέχεται ο […]

Ερώτηση κατέθεσε χθες Δευτέρα 6 Ιουλίου στη Βουλή ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, σε σχέση με το πλήγμα που δέχεται ο οδικός τουρισμός της χώρας μετά το ανεπαρκές άνοιγμα των χερσαίων συνόρων μας με τις βαλκανικές χώρες και τις ιδιαίτερες επιπτώσεις που έχει αυτό για τη Βόρεια Ελλάδα. Επεσήμανε την ανάγκη να ανοίξουν και οι υπόλοιποι συνοριακοί σταθμοί, εκτός του Προμαχώνα, αφού πρώτα ενισχυθούν υγειονομικά. Σχολίασε αρνητικά τη μέχρι τώρα ανεπαρκή και ασαφή ενημέρωση των τουριστών και των επαγγελματιών του τουρισμού από την κυβέρνηση, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από τις παλινωδίες και τις αιφνιδιαστικές αποφάσεις της, που θέτουν εμπόδια στο ομαλό άνοιγμα του τουρισμού. O κ. Φραγγίδης έθεσε ερωτήματα σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξει τους υπόλοιπους συνοριακούς σταθμούς και το σχεδιασμό της ώστε να αποφευχθούν τα προαναφερθέντα προβλήματα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024