Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsFly me to the Moon V…Let me see what spring is like

Fly me to the Moon V…Let me see what spring is like

Το πολυβραβευμένο “Fly me to the Moon”, συνεχίζει με νέο κύκλο συναυλιών, χορευτικών παραστάσεων και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων, για πέμπτη συνεχή χρονιά! Το πρόγραμμα κάθε χρόνο “ακολουθεί” θεματικά το διάσημο […]

Το πολυβραβευμένο “Fly me to the Moon”, συνεχίζει με νέο κύκλο συναυλιών, χορευτικών παραστάσεων και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων, για πέμπτη συνεχή χρονιά! Το πρόγραμμα κάθε χρόνο “ακολουθεί” θεματικά το διάσημο τραγούδι και έτσι, μετά τους στίχους “Fly me to the moon” – “Let me play” και το “Αmong the stars”, ο νέος κύκλος μάς προσκαλεί να δούμε πώς είναι να έχεις πάντα ανοιξιάτικη διάθεση. Το Εθνικό Θέατρο, η γνωστή και καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια -τραγουδοποιός Μόνικα, η αγαπημένη και πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Ντούσκα, “Bollywood” στο αεροδρόμιο, αλλά και παραδοσιακά Χριστούγεννα με κάλαντα από όλη τη χώρα, είναι  κάποιες από τις εκδηλώσεις που συνθέτουν το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα του Fly me to the Moon 5, που επιστρέφει δυναμικά για να απογειώσει τη διάθεση των επιβατών και επισκεπτών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για ακόμα μια χρονιά! Στον νέο κύκλο των εκδηλώσεων Fly me to the moon, θα συμμετέχει και η Εθνική Λυρική Σκηνή, με ειδική εκδήλωση, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024