Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ MKV Design υπογράφει σημαντικά openings ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Η MKV Design υπογράφει σημαντικά openings ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Η εταιρεία MKV Design, με έδρα το Λονδίνο, που διευθύνεται από τη βραβευμένη και διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα και interior designer κα Μαρία Κατσαρού-Βαφειάδη, έχει υπογράψει το design ή την ανακατασκευή […]

Η εταιρεία MKV Design, με έδρα το Λονδίνο, που διευθύνεται από τη βραβευμένη και διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα και interior designer κα Μαρία Κατσαρού-Βαφειάδη, έχει υπογράψει το design ή την ανακατασκευή μιας σειράς ξενοδοχείων και resorts που άνοιξαν πρόσφατα στη χώρα. “Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε στην ξενοδοχειακή αναγέννηση της Ελλάδας. Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προσεγγίζουμε κάθε έργο με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύεται η μοναδικότητά του. Στόχος μας είναι το design που προτείνουμε να εναρμονίζεται με την ιστορία, την κουλτούρα και τη γεωγραφία του τόπου μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή μας η προσέγγιση υλοποιήθηκε σε ορισμένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας”, δήλωσε η κα Κατσαρού-Βαφειάδη, διευθύνουσα σύμβουλος της MKV Design. Στα πιο πρόσφατα έργα της MKV Design στην Ελλάδα συγκαταλέγονται τα Grand Hyatt Athens και Electra Metropolis στην Αθήνα, το Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, το Mykonos Riviera στη Μύκονο και το Mitsis Rodos Village Beach Hotel & Spa στη Ρόδο. Παλαιότερες δημιουργίες μας αποτελούν το συγκρότημα Costa Navarino, το Mykonos Grand Hotel & Resort στη Μύκονο, τα Amphitryon Hotel και Nafplia Palace στο Ναύπλιο, το Grand Resort Lagonissi κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024