Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ προσέγγιση της Interamerican για τον τουρισμό υγείας

Η προσέγγιση της Interamerican για τον τουρισμό υγείας

Η Ιneramerican συμμετείχε στη διημερίδα που οργάνωσαν οι Ιατρικοί Σύλλογοι Κρήτης (Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου, Σητείας) στο Ηράκλειο στις 19 και 20 Ιανουαρίου, με θέμα “Τουρισμός Υγείας: προορισμός Κρήτη”. Η […]

Η Ιneramerican συμμετείχε στη διημερίδα που οργάνωσαν οι Ιατρικοί Σύλλογοι Κρήτης (Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου, Σητείας) στο Ηράκλειο στις 19 και 20 Ιανουαρίου, με θέμα “Τουρισμός Υγείας: προορισμός Κρήτη”. Η εταιρεία, με ανεπτυγμένη τεχνογνωσία και άμεσο ενδιαφέρον για τον κλάδο ως ηγέτιδα δύναμη στην ασφαλιστική αγορά υγείας, καθώς και με ιδιόκτητες υποδομές σε υπηρεσίες υγείας, εκπροσωπήθηκε στο συνέδριο από τον κ. Γιώργο Βελιώτη, γενικό διευθυντή ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, ενώ συνέβαλε και στην οργάνωση του συνεδρίου με χορηγία. Το στέλεχος της Ιnteramerican διέκρινε τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται σε κατοίκους άλλων χωρών σε διαχείριση επειγόντων περιστατικών -που αφορούν σε παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας- και σε παροχή προγραμματισμένων υπηρεσιών υγείας και κυρίως ευεξίας (κατά το μεγαλύτερο ποσοστό). Ως κρίσιμες παραμέτρους του τουρισμού υγείας, ο κ. Βελιώτης όρισε, πρώτον την τοπική προσβασιμότητα, δεύτερον την ποιότητα υπηρεσιών που πρέπει να χαρακτηρίζεται από κέντρα αριστείας, αποδεδειγμένο ιστορικό, διαπιστευμένα κέντρα, εξειδικευμένες υπηρεσίες και διαθέσιμη ιατρική τεχνολογία και τρίτον το κόστος υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα υγείας, που πρέπει να είναι ίσο ή χαμηλότερο από τη χώρα προέλευσης και από όμορους και “ίδιας αξίας” προορισμούς. Όπως επεσήμανε ο ομιλητής, η Ελλάδα είναι από τους πιο ακριβούς προορισμούς σύμφωνα με στοιχεία (2010) του International Federation of Health Plan του οποίου η Ιnteramerican αποτελεί μέλος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024