Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Τυνήσια σεφ Ahlem Nguili στο επόμενο Miraggio Chef’s Table με τη Ντίνα Νικολάου

Η Τυνήσια σεφ Ahlem Nguili στο επόμενο Miraggio Chef’s Table με τη Ντίνα Νικολάου

“Κάνω ένα βήμα πίσω, για να προχωρήσω πιο μπροστά!” – το σύνθημα της διάσημης σεφ Ahlem Nguili. Γεννημένη στο Παρίσι με καταγωγή από την όμορφη Τυνησία, ξεκίνησε την καριέρα της […]

“Κάνω ένα βήμα πίσω, για να προχωρήσω πιο μπροστά!” – το σύνθημα της διάσημης σεφ Ahlem Nguili. Γεννημένη στο Παρίσι με καταγωγή από την όμορφη Τυνησία, ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος, όμως η αγάπη της για τη μαγειρική δεν πέρασε ποτέ. Εδώ και περίπου 12 χρόνια, η μαγειρική είναι “μια γλυκιά εμμονή”, όπως αναφέρει και η ίδια. Το επόμενο Miraggio Chef’s Table υπόσχεται ένα μαγευτικό γαστρονομικό ταξίδι όπου, με τρόπο έξυπνο, ενώνονται τα τυνησιακά προϊόντα και η λεπτότητα της γαλλικής κουζίνας. Η καλεσμένη της Brand Chef του Miraggio Thermal Spa Resort, Ντίνας Νικολάου, θα ετοιμάσει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ένα μενού πέντε πιάτων με το επιδόρπιο “Χίλιες και μια νύχτες”. Ως ενεργό μέλος της γαλλικής Toques με εκπαίδευση στην παραδοσιακή “Sœurs brettonnes de St Merri” και με μια παθιασμένη γιαγιά που τη μύησε στην αυθεντική τυνησιακή κουζίνα, από μικρή ηλικία, η guest chef είχε πάντα την επιθυμία να ενώσει αυτές τις δύο γαστρονομικές επιρροές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024