Συνεχίζοντας τα αφιερώματα στα εποχιακά προϊόντα, το “Βυζαντινό” του Hilton υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν μ’ένα μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια. Από τις 21 ως τις 30 Οκτωβρίου 2011, ο Executive Chef […]
Συνεχίζοντας τα αφιερώματα στα εποχιακά προϊόντα, το “Βυζαντινό” του Hilton υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν μ’ένα μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια. Από τις 21 ως τις 30 Οκτωβρίου 2011, ο Executive Chef Γιάννης Μανίκης εμπνέεται από διάφορες ποικιλίες μανιταριών που ευδοκιμούν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Τα πιάτα του μπουφέ θα εναλλάσσονται καθημερινά, για να γνωρίσουν οι επισκέπτες του “Βυζαντινού” όσο το δυνατόν περισσότερους γευστικούς συνδυασμούς, απλούς ή πιο πολύπλοκους, με μανιτάρια. Οι Ημέρες Μανιταριού πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας τροφίμων Πεφάνης.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.