Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΙταλικές γεύσεις στο ‘Βυζαντινό’

Ιταλικές γεύσεις στο ‘Βυζαντινό’

Από τις 13 έως τις 22 Μαρτίου, το εστιατόριο “Βυζαντινό” του Hilton μας ξεναγεί γευστικά σε κάθε γωνιά της Ιταλίας μεταφέροντας αρώματα, εικόνες και αυθεντικές συνταγές από τη γείτονα χώρα. […]

Από τις 13 έως τις 22 Μαρτίου, το εστιατόριο “Βυζαντινό” του Hilton μας ξεναγεί γευστικά σε κάθε γωνιά της Ιταλίας μεταφέροντας αρώματα, εικόνες και αυθεντικές συνταγές από τη γείτονα χώρα. Σε αυτό το γευστικό αφιέρωμα, πάνω από 70 παραδοσιακά ιταλικά πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, όπως Καπονάτα (σισιλιάνικη σαλάτα με μελιτζάνες και κάπαρη), Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα (σκαλοπίνια με προσούτο και φασκόμηλο), μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος με σος Marsala (ιταλικό γλυκό κρασί), Κοτόπουλο Φλωρεντίν (με σπανάκι και παρμεζάνα), Μπολίτο Μίστο (ποικιλία βραστών κρεάτων με μυρωδικά), τορτελίνια με μανιτάρια και γκοργκοντζόλα, Κανελόνια με σπανάκι και ρικότα κ.ά. Φυσικά την τιμητική τους θα έχουν τα ριζότι (με μανιτάρια, με σπαράγγια, με θαλασσινά), οι πίτσες (Μαργαρίτα, Ρόκα-Μοτσαρέλα, Προσούτο, 4 Τυριά) και οι ιταλικές σούπες (Μινεστρόνε, Φραντοϊάνα κλπ.). Δεν πρέπει κανείς να παραλείψει να δοκιμάσει ιταλικά γλυκά, όπως πανακότα, τιραμισού, πουτίγκα μπονέ και ντελίτσιε αλ λιμόνε.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024