Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Airport Run στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης “Οδυσσέας Ελύτης”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Airport Run στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης “Οδυσσέας Ελύτης”

Το 3ο Airport Run με τη συμμετοχή δρομέων από το νησί της Λέσβου, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου στη Μυτιλήνη, στο αεροδρόμιο “Οδυσσέας […]

Το 3ο Airport Run με τη συμμετοχή δρομέων από το νησί της Λέσβου, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου στη Μυτιλήνη, στο αεροδρόμιο “Οδυσσέας Ελύτης”. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές στον αγώνα, διατέθηκαν για τη στήριξη του προγράμματος του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”. Δρομείς όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε αγώνα 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. στο διάδρομο αποπροσγείωσης, μήκους 2,5 χλμ., χαρίζοντας στους αθλητές μια μοναδική δρομική εμπειρία. Στο 3ο Airport Run συμμετείχαν δρομείς, οικογένειες που άδραξαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μέρα στο διάδρομο του αεροδρομίου. Ακόμη, έλαβαν μέρος επαγγελματίες αθλητές, καθώς επίσης και ομάδες συλλόγων όπως τα δυναμικά μέλη του “Mytilini Box Fitness” και η ομάδα 30 ατόμων της ΜΚΟ “Yoga and Sport for Refugees” που προωθεί τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού μέσα από την ενεργό συμμετοχή των προσφύγων σε αθλητικές διοργανώσεις. Η Fraport Greece ευχαριστεί θερμά τη Sky Express για την υποστήριξη της εκδήλωσης καθώς επίσης και την Aircanteen για την προσφορά των σνακ και αναψυκτικών στους δρομείς.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024