Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέες διοικήσεις σε ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και ROSCO

Νέες διοικήσεις σε ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και ROSCO

Τις νέες διοικήσεις που τοποθετούνται στις εταιρείες ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και ROSCO ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Ανάπτυξης. Στις θέσεις τους παραμένουν οι πρόεδροι ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ νέοι πρόεδροι […]

Τις νέες διοικήσεις που τοποθετούνται στις εταιρείες ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και ROSCO ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Ανάπτυξης. Στις θέσεις τους παραμένουν οι πρόεδροι ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ νέοι πρόεδροι τοποθετούνται σε ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και ROSCO. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ παραμένει ο κ. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραμένει ο κ. Θανάσης Ζηλιασκόπουλος. Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Σπηλιόπουλος. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ αναλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Σχίζας. Τέλος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας Συντήρησης Τροχαίου Υλικού (ROSCO) αναλαμβάνει ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024