Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Κωστής Μαραβέγιας σε μουσικό “ταξίδι” στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μουσικό “ταξίδι” στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας φέρνει τις “αποσκευές”του στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Από Pε Mατζόρε μέχρι Ρε Μινόρε, οι νοσταλγικές του μελωδίες φτιάχνουν τη διάθεση και ταξιδεύουν όσους βρευούν στι […]

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας φέρνει τις “αποσκευές”του στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Από Pε Mατζόρε μέχρι Ρε Μινόρε, οι νοσταλγικές του μελωδίες φτιάχνουν τη διάθεση και ταξιδεύουν όσους βρευούν στι αεροδρόμιο της Αθήνας την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, 12:00-13:00, στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, που μετατρέπεται σε μουσική σκηνή. Κιθάρες, τύμπανα και κρουστά στήνονται από νωρίς και προετοιμάζονται να πλαισιώσουν τον αγαπημένο ερμηνευτή Κωστή Μαραβέγια. Ο κατ’εξοχήν καλλιτέχνης των ζωντανών εμφανίσεων, σκοπεύει να απογειώσει τη διάθεση των επιβατών και των επισκεπτών και να παρασύρει το κοινό στο τραγούδι, με μουσική που συνδυάζει μεσογειακά και βαλκανικά στοιχεία. Το “Among the Stars» αποτελεί ενότητα του project “Fly me to the Moon”, η οποία φιλοδοξεί να φέρει αγαπημένους καλλιτέχνες κοντά στο κοινό του αεροδρομίου. To “Fly me to the Moon” είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024