Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι Μινωικές Γραμμές καταργούν τα πλαστικά καλαμάκια

Οι Μινωικές Γραμμές καταργούν τα πλαστικά καλαμάκια

Οι Μινωικές Γραμμές είναι η πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που απέσυρε τα πλαστικά καλαμάκια από τα bars, self-service και a la carte εστιατόρια των πλοίων της και τα αντικατέστησε […]

Οι Μινωικές Γραμμές είναι η πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που απέσυρε τα πλαστικά καλαμάκια από τα bars, self-service και a la carte εστιατόρια των πλοίων της και τα αντικατέστησε με βιοδιασπώμενα φιλικά προς το περιβάλλον. Με οικολογική φιλοσοφία και συγκεκριμένη στρατηγική υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, οι Μινωικές Γραμμές αποφάσισαν να εντάξουν μία ακόμη “πράσινη” ενέργεια στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν, με την κατάργηση της χρήσης των βλαβερών πλαστικών, όπως τα καλαμάκια, από τα bars, self-service και a la carte εστιατόρια των πλοίων τους, που ρυπαίνουν τις ελληνικές θάλασσες και απειλούν το θαλάσσιο οικοσύστημα. Επίσης, στα καταστήματα των πλοίων χρησιμοποιούνται αποκλειστικά χάρτινες σακούλες. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι, για τα πλοία των Μινωικών Γραμμών έχει εξασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή ενεργειακή απόδοση αποφέροντας μείωση της κατανάλωσης καυσίμων, άρα και μείωση εκπομπών ρύπων, κατά 25% και στοχεύουμε σε ακόμα καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024