Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Aegina Xmas Cup beach volley tournament

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Aegina Xmas Cup beach volley tournament

Με επιτυχία oλοκληρώθηκε το Aegina Xmas Cup beach Volley στη “καρδιά” του χειμώνα, στο νησί της Αίγινας. Δυνατές μάχες, με σύμμαχο το καιρό και μεγάλη συμμετοχή (πάνω από 30 ομάδες), […]

Με επιτυχία oλοκληρώθηκε το Aegina Xmas Cup beach Volley στη “καρδιά” του χειμώνα, στο νησί της Αίγινας. Δυνατές μάχες, με σύμμαχο το καιρό και μεγάλη συμμετοχή (πάνω από 30 ομάδες), με αρκετούς αθλητές να εκμεταλλεύονται το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα από τις σωματειακές υποχρεώσεις τους. Η άρτια οργάνωση του τουρνουά ήταν βασικό συστατικό της επιτυχίας, με αποκορύφωμα το πάρτυ που οργανώθηκε το Σάββατο βράδυ με ζεστό κρασί, φωτιά με σουβλάκια και με ζωντανή μουσική των Ατάμ και Μυράτ Τσαλικιάν. Σημειώνεται ότι μεγάλο μέρος των αγωγών μεταδόθηκε με live streaming απο το Aeginaportal. Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Αττικής, όπου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη που παρακολούθησε και τις δύο ημέρες τους αγώνες. Παρών στο γήπεδο όλες τις ημέρες του τουρνουά έδωσε και δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδώσιος Σακκιώτης. Την ΕΣΠΕΔΑ εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ κ. Νεκτάριος Χαλβατζής. Οι διοργανωτές για άλλη μια φορά ευχαριστούν τους χορηγούς της διοργάνωσης: Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, lipton ice tea, τους επιχειρηματίες κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη και Νικό Δρίτσα, και την ιντερνετική πύλη της Αίγινας aeginaportal.gr.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024