Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΡαντεβού με κοινό, επαγγελματίες και ΜΜΕ για το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλαδων στο Μιλάνο

Ραντεβού με κοινό, επαγγελματίες και ΜΜΕ για το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλαδων στο Μιλάνο

Παραγωγικό αποδείχθηκε το τριήμερο 9-11 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT 2020, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Με […]

Παραγωγικό αποδείχθηκε το τριήμερο 9-11 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT 2020, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Με ξεχωριστό stand στην πρόσοψη του μεγάλου περιπτέρου της Περιφέρειας οι εκπρόσωποι του Δήμου υποδέχτηκαν δεκάδες ενδιαφερόμενους που εξέφρασαν την επιθυμία να ταξιδέψουν στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, αλλά και τα μικρά και πολύτιμα “μαργαριτάρια” που το “κοσμούν”. Σημειώνεται πως το δημοφιλές καρναβάλι της Νάξου συγκαταλέχθηκε στις πιο συχνές ερωτήσεις των εν δυνάμει ταξιδιωτών παρά το γεγονός πως πραγματοποιείται εκτός τουριστικής αιχμής. Με τη βοήθεια ειδικών, ακολούθησαν τις επόμενες δύο ημέρες της έκθεσης, προγραμματισμένες επαφές με διεθνή τουριστικά δίκτυα, τουριστικά πρακτορεία, Ιταλούς ταξιδιωτικούς συντάκτες, συγγραφείς ταξιδιωτικών οδηγών, επηρεαστές ταξιδίου και lifestyle, φωτογράφους μόδας και τουριστικών προορισμών, καθώς και δημοσιογράφους που μεταξύ άλλων συνεργάζονται με δημοφιλή ΜΜΕ όπως “La Repubblica”, “Marie Claire”, “In Viaggio”, “Bell’Europa” και περιοδικά με ειδική θεματολογία για γάμους, ιστιοπλοΐα, επαγγελματίες – ταξιδιωτικά γραφεία. “Συμμετέχουμε στοχευμένα σε επιλεγμένες εκθέσεις τουρισμού με τριπλό στόχο, την ενημέρωση του κοινού, την ουσιαστική επαφή με τον ιταλικό Τύπο και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για νέες συνεργασίες. Αξιολογούμε τα μηνύματα που δεχόμαστε από τις αγορές και ταυτόχρονα εστιάζουμε στην οργάνωση ποιοτικών δράσεων προβολής για την ανάδειξη των προορισμών μας για επίσκεψη ακόμη και εκτός της τουριστικής σεζόν”, σχολίασε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κατσαράς.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024