Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο AegeanBall Festival 2016 η αναπλ. υπουργός Τουρισμού

Στο AegeanBall Festival 2016 η αναπλ. υπουργός Τουρισμού

Στην αθλητική εκδήλωση “AegeanBall Festival 2016” που διοργανώθηκε με επιτυχία στη Σύρο και έτυχε πανελλαδικής και ευρωπαϊκής κάλυψης και προβολής παρευρέθηκε η αναπλ. υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα […]

Στην αθλητική εκδήλωση “AegeanBall Festival 2016” που διοργανώθηκε με επιτυχία στη Σύρο και έτυχε πανελλαδικής και ευρωπαϊκής κάλυψης και προβολής παρευρέθηκε η αναπλ. υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά. Η πρώτη αυτή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων αθλητών του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου μπάσκετ είχε τη στήριξη του Υπουργείου και του ΕΟΤ ως μεγάλου χορηγού και μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΡΤ. Η κα Κουντουρά σε δηλώσεις της επισήμανε ότι πρόκειται για μία καταπληκτική γιορτή του μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος και τόνισε ότι το υπουργείο και ο ΕΟΤ στήριξαν από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του Συριανού αθλητή Γιώργου Πρίντεζη και την πρόταση του δημάρχου Σύρου- Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού για την προώθηση και προβολή της διοργάνωσης και την ενίσχυση του αθλητικού και τουριστικού της χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Σύρο η κα Κουντουρά είχε  διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Γ. Μαραγκό και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσο και τα μέλη του Επιμελητήριου, καθώς και συνάντηση με την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (ΠΥΤ) Κυκλάδων με θέμα την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Σύρου και των Κυκλάδων, μέσα από την υλοποιούμενη τουριστική πολιτική για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024