Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο Ρέθυμνο ξεκινά η 5η Γιορτή Κρητικής Διατροφής

Στο Ρέθυμνο ξεκινά η 5η Γιορτή Κρητικής Διατροφής

Ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουλίου, η 5η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, που πραγματοποιείται στον Δημοτικό Κήπο στο κέντρο του Ρεθύμνου. Πρόκειται για μια αυθεντική Γιορτή Κρήτης, […]

Ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουλίου, η 5η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, που πραγματοποιείται στον Δημοτικό Κήπο στο κέντρο του Ρεθύμνου. Πρόκειται για μια αυθεντική Γιορτή Κρήτης, όπου τιμώνται οι άνθρωποι της, η Κρητική γη και τα δημιουργήματα της, η γαστρονομία, ο πολιτισμός, η παράδοση, η μουσική της. Από την 1 η  έως και την  7η Ιουλίου, στον Δημοτικό Κήπο του Ρεθύμνου, παραγωγοί εκλεκτών τοπικών προϊόντων από όλο το νησί αλλά και τεχνίτες της λαϊκής παράδοσης, θα παρουσιάσουν στις καταπράσινες αλέες κάθε λογής προϊόντα, από τον ανεκτίμητο πλούτο της Κρητικής γης και της ντόπιας παράδοσης. Συνταγές από Κρητικές μαγείρισσες, μαθήματα μαγειρικής από διάσημους σεφ, ο Κρητικός αμπελώνας, αλλά και ένα άκρως διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιδικό πρόγραμμα, συνθέτουν την καθημερινή ατζέντα της Γιορτής. Μουσική, χοροί, δρώμενα από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, θα ολοκληρώνουν κάθε βράδυ μια ξεχωριστή εμπειρία. Διοργανωτές της Γιορτής Κρητικής Διατροφής είναι η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης. Όπως αναφέρουν οι Φορείς σε ανακοίνωση τους: “Η Γιορτή Κρητικής Διατροφής είναι σήμερα μια κιβωτός συλλογής όλων εκείνων των στοιχείων που συνθέτουν την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα της Κρήτης. Και σε αυτή την κιβωτό είστε όλοι – ντόπιοι και επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου – καλεσμένοι, για να απολαύσετε τα δώρα της Κρητικής γης, να γνωρίσετε τους ανθρώπους της, να διασκεδάσετε, και φεύγοντας, να κρατήσετε στις καρδιές σας και να μεταφέρετε όπου μπορείτε την ομορφιά και την αξία της!”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024