Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμμετοχή της Acrobat Yachting στο Fam Trip – Mount Athos

Συμμετοχή της Acrobat Yachting στο Fam Trip – Mount Athos

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου η συμμετοχή της Acrobat Yachting στο Fam Trip το οποίο διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης “Προ του Άθω”. Συνολικά 12 Ρώσοι Τουριστικοί Πράκτορες […]

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου η συμμετοχή της Acrobat Yachting στο Fam Trip το οποίο διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης “Προ του Άθω”. Συνολικά 12 Ρώσοι Τουριστικοί Πράκτορες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα της εταιρίας και ειδικά τη μονοήμερη εκδρομή στην περιοχή του Αγίου Όρους με ιστιοφόρο. Δύο ιστιοφόρα της Acrobat Yachting φιλοξένησαν τους Ρώσους αντιπροσώπους VIP τουριστικών πρακτορείων σε ένα μοναδικό μονοήμερο ταξίδι στο οποίο παρουσιάστηκε ο τουριστικός και πολιτιστικός θησαυρός της περιοχής. Το ταξίδι διήρκησε συνολικά 5 ώρες με τους φιλοξενούμενους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι μετά την πρώτη γνωριμία τους με ιστιοφόρο. Οι καλεσμένοι στη συνέχεια γεύτηκαν ελληνικές συνταγές με Αγιορείτικα εδέσματα της αδελφής εταιρίας Acrobat Deli Collective. Η πρώτη γνωριμία έγινε και η Acrobat Yachting υπόσχεται ότι τόσο το ταξίδι στο Άγιο Όρος όσο και οι υπόλοιπες μονοήμερες – πολυήμερες εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής θα αποτελέσουν αξέχαστες εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες που θα επιλέξουν να διαφοροποιήσουν την ημέρα τους ταξιδεύοντας με τα ιστιοφόρα της Acrobat.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024