Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνεργασία πολλών αστέρων στη “Σπονδή”

Συνεργασία πολλών αστέρων στη “Σπονδή”

Ο διάσημος Γάλλος σεφ Michel del Burgo, αναλαμβάνει τα “ηνία” στην κουζίνα της “Σπονδής” του Ομίλου Τραστέλη. Ο βραβευμένος με III αστέρια Michelin, σεφ ξεκινά τη νέα του συνεργασία με […]

Ο διάσημος Γάλλος σεφ Michel del Burgo, αναλαμβάνει τα “ηνία” στην κουζίνα της “Σπονδής” του Ομίλου Τραστέλη. Ο βραβευμένος με III αστέρια Michelin, σεφ ξεκινά τη νέα του συνεργασία με ιδέες, όρεξη και τη φιλοδοξία να χαρίσει στη “Σπονδή” ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Ο Michel del Burgo είναι γνωστός για την υψηλή τεχνική του, τη φινέτσα της κουζίνας του και τη μεσογειακή του ματιά στη γαλλική κουζίνα. Τα ταξίδια του διάσημου σεφ στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει αρκετούς μήνες νωρίτερα. Ο Michel Del Burgo ερχόταν πολύ συχνά incognito στη Ελλάδα, προκειμένου να εκπαιδεύσει και να δημιουργήσει τα νέα του πιάτα, ως executive chef της “Σπονδής”, μαζί με τον chef de cuisine Άγγελο Λάντο, αλλά και τον –επίσης chef de cuisine- William Mahi. Το 3άστερο  μενού είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτοί VIP προσκεκλημένοι  της “Σπονδής” σε avant premiere την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ενώ τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε ένα ειδικό event γευσιγνωσίας για τους φίλους του “The Food & Leisure Guide”, καθώς και για 20 καλεσμένους από το χώρο των media.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024