Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤα διαισθητικά έργα της Joanna Chrysohoidis στο Sofitel Athens Airport

Τα διαισθητικά έργα της Joanna Chrysohoidis στο Sofitel Athens Airport

Την εικαστική έκθεση “Unfold” της Joanna Chrysohoidis φιλοξενεί το Sofitel Athens Airport, και προσκαλεί τους λάτρεις της διαισθητικής δημιουργίας να την επισκεφτούν και να απολαύσουν τα έργα μίας ιδιαίτερα παραγωγικής […]

Την εικαστική έκθεση “Unfold” της Joanna Chrysohoidis φιλοξενεί το Sofitel Athens Airport, και προσκαλεί τους λάτρεις της διαισθητικής δημιουργίας να την επισκεφτούν και να απολαύσουν τα έργα μίας ιδιαίτερα παραγωγικής δημιουργού. Η Joanna Chrysohoidis μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον πλημμυρισμένο από τέχνη. Με επιρροές υφαντικής από την πλευρά της μητέρας της και ζωγραφικής από την πλευρά του πατέρα της, η καλλιτέχνιδα άρχισε να πειραματίζεται σε πίνακες ζωγραφικής μεικτής τεχνικής με φόντο τις κλωστοϋφαντουργικές δημιουργίες πριν από δέκα χρόνια. Η δουλειά της παρουσιάστηκε σε γκαλερί στις ΗΠΑ, όπως η Julie’s Artisans στη Νέα Υόρκη, The Textile Museum στην Ουάσιγκτον, The Vivi’s Gallery στο Σάντα Φε. Έργα της περιλαμβάνονται και σε ιδιωτικές συλλογές των Hilary Clinton, Jane Alexander, Leslie Stahl, Oprah Winfrey και Carlos Santana. Η έκθεση «Unfold» της Joanna Chrysohoidis θα είναι ανοιχτή για το κοινό 24/24ωρο όλες τις μέρες της εβδομάδας μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017. Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν αναλάβει οι Βασίλης Θέος και Θεόδωρος Φίλος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024