Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΘ. Καράογλου: Γεωργία και τουρισμός οι μόνοι παραγωγικοί τομείς άμεσης απόδοσης

Θ. Καράογλου: Γεωργία και τουρισμός οι μόνοι παραγωγικοί τομείς άμεσης απόδοσης

“Η έξοδος από την κρίση είναι πρωτίστως ζήτημα ιδεών” τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, χαιρετίζοντας τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργανώνει το […]

“Η έξοδος από την κρίση είναι πρωτίστως ζήτημα ιδεών” τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, χαιρετίζοντας τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργανώνει το Ka-Business.gr, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα: “Γεωργία και Τουρισμός-η Ελλάδα μας”. Αναφερόμενος στη συνεισφορά που έχουν οι δυο παραπάνω κλάδοι στην προσπάθεια ανάτασης της ελληνικής οικονομίας, ο υπουργός τους χαρακτήρισε ως “τους μόνους παραγωγικούς τομείς με άμεση απόδοση”, επισημαίνοντας παράλληλα ότι “η ανάπτυξη μπορεί να προέλθει κυρίαρχα μέσα από το επιχειρείν”. Μεταξύ άλλων εμφανίστηκε σίγουρος ότι το φετινό καλοκαίρι θα ξεπεράσουμε το στόχο της άφιξης 17 εκατ. τουριστών, προτρέποντας τους αρμόδιους φορείς της Μακεδονίας και της Θράκης να επενδύσουν στον 12μηνο πολυθεματικό τουρισμό. Όπως εξήγησε, με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται τόσο το brand name “Ελλάδα”, όσο και το σύνθημα “Greece all time classic”, που περιγράφει τη φετινή καμπάνια του ΕΟΤ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024