Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsThe Semeli Collection: Untitled, η νέα premium σειρά κρασιών από την εταιρία Semeli

The Semeli Collection: Untitled, η νέα premium σειρά κρασιών από την εταιρία Semeli

Με μία νέα premium σειρά προϊόντων καλωσορίζει το καλοκαίρι η εταιρεία Semeli, προσφέροντας τρία κρασιά υψηλής ποιότητας. Η νέα σειρά The Semeli Collection (σε επιλεγμένα εστιατόρια και κάβες) αποτελείται από […]

Με μία νέα premium σειρά προϊόντων καλωσορίζει το καλοκαίρι η εταιρεία Semeli, προσφέροντας τρία κρασιά υψηλής ποιότητας. Η νέα σειρά The Semeli Collection (σε επιλεγμένα εστιατόρια και κάβες) αποτελείται από τρεις οίνους, δύο λευκούς και ένα ροζέ: Το Untitled Sauvignon Blanc, το Untitled Chardonnay και το Untitled Αγιωργίτικο / Syrah. Για την οινοποίηση των νέων αυτών κρασιών αναζητήθηκε η ποιοτικότερη πρώτη ύλη σε όλη την Πελοπόννησο, ώστε να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη φιάλη. Τα αμπελοτόπια που τελικά επιλέχθηκαν, απολαμβάνουν τον ιδανικό συνδυασμό εδάφους, προσανατολισμού και κλιματολογικών συνθηκών, παράγοντες στους οποίους οφείλεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της νέας σειράς. Πρόκειται για οίνους που κυκλοφορούν σε περιορισμένη ποσότητα και σε φιάλες τύπου Βουργουνδίας. Οι ετικέτες, minimal αλλά πάντα φίνες, στολίζουν κάθε φιάλη με ένα διαφορετικό κλειδί, που δείχνει να “ξεκλειδώνει” την απόλαυση της γεύσης κάθε ξεχωριστού κρασιού της σειράς.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024