Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Avenue Bistro & Bar του Metropolitan ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία στις 27/9

Το Avenue Bistro & Bar του Metropolitan ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία στις 27/9

Στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, που ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία στις 27 Σεπτεβρίου, ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές Γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες […]

Στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, που ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία στις 27 Σεπτεβρίου, ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές Γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της ελληνικής φύσης. Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rôtisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου θα ξεναγήσει τους συνδαιτημόνες στις gourmet γεύσεις, αλλά και στα χειροποίητα γλυκά και παγωτά. Τα νέα πιάτα είναι, μεταξύ άλλων, σούπα μυδιών με βασιλικό καβούρι σχάρας, κρέμα και κρόκο Κοζάνης, λαβράκι ποσέ και μενταγιόν αστακού σε σφολιάτα με μανιτάρια πλευρώτους, φινόκιο, πατάτες και σάλτσα “Hollandaise”, φρέσκο νιόκι πατάτας με πουρέ κολοκύθας και κουλί μαϊντανού, φιλέτο σολομού με σάλτσα “verduette” πίκλα αγγουριού και πουρέ από κουνουπίδι. Τη γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι. Το Avenue Bistro & Bar είναι ανοιχτό Τρίτη έως Σάββατο και ώρες 19:00 – 23:30.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024