Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒραδιά αφιερωμένη στην Aurelia Smeltz

Βραδιά αφιερωμένη στην Aurelia Smeltz

Η Αμερικανίδα μυθιστοριογράφος και διεθνής ταξιδιωτική συγγραφέας Aurelia Smeltz γράφει αποκλειστικά για την Ελλάδα, επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα για δύο μήνες, έχει πάθος με την Ελλάδα και τον πολιτισμό […]

Η Αμερικανίδα μυθιστοριογράφος και διεθνής ταξιδιωτική συγγραφέας Aurelia Smeltz γράφει αποκλειστικά για την Ελλάδα, επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα για δύο μήνες, έχει πάθος με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Το Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο ‘Ανάδρασις’ και ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης πραγματοποιεί εκδήλωση για να τιμήσουν την προσφορά της AURELIA για την Ελλάδα διεθνώς με το συγγραφικό της έργο την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα – αίθριο της Στοάς του Βιβλίου) Η Αμερικανίδα Aurelia Smeltz γράφει βιβλία για την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, τα οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Την περίοδο αυτή ετοιμάζει ένα τρίτο βιβλίο με τα χρονογραφήματά της για την Ελλάδα. Έχουν εκδοθεί περισσότερα από πενήντα χρονογραφήματα και άρθρα της για την Ελλάδα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024