Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΑίγλη Εστιατόριο

Αίγλη Εστιατόριο

Κλασικά Γοητευτικό, Αναπάντεχα Προσιτό

Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου «ξανασυστήνεται», παρουσιάζοντας ένα καινούριο γευστικό concept και μια νέα ιδέα, με ρίζες από τις παλιές, καλές ελληνικές συνταγές! Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το «Αίγλη Εστιατόριο» δίνει ζωή στις γεύσεις και στα αρώματα της Ελλάδας που αγαπάμε, προσφέροντας προσιτές επιλογές και πιάτα, που μοιάζουν σαν να φτιάχτηκαν μόλις από τα χεράκια της μαμάς! Γεύσεις απλές – ωστόσο πλούσιες – εμπνευσμένες από την ελληνική μας παράδοση, ξεπηδούν από το νέο και όμως οικείο μενού, με την υψηλή ποιότητα και τις απροσδόκητα χαμηλές τιμές (μέση τιμή κατανάλωσης €20/ άτομο). 

Πανοραμική Θέα

Με έναν σταθερό πυρήνα κλασικών πιάτων, με εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας, αλλά και με χειροποίητα γλυκά και παγωτά οι χορταστικές προτάσεις του chef Μάκη Κοντοκώστα και της ομάδας του, ανταποκρίνονται απόλυτα στις γευστικές αναζητήσεις της πόλης.

Διάφορες γεύσειςΔιάφορες γεύσειςΔιάφορες γεύσεις

Εξίσου φιλόδοξη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και δομής, η πλούσια λίστα κρασιών του «Αίγλη Εστιατόριο» σας επιτρέπει να ανακαλύψετε επιλεγμένες ετικέτες της Mediterra Οινοποιητικής και άλλων εκλεκτών παραγωγών – καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ελληνικών περιοχών και ποικιλιών – αλλά και φίνα αποστάγματα, για να παντρέψετε ιδανικά το φαγητό σας.

Άποψη του εστιατορίου            Δείπνο στην Αίγλη     

                        
Όλη Η Ελλάδα Στο Πιάτο!

Έντονες γεύσειςΑπό την 1η Νοεμβρίου και κάθε μήνα, για μια ολόκληρη εβδομάδα, το ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο μας ταξιδεύει στον γευστικό χάρτη της Ελλάδας, μέσα από το γαστριμαργικό αφιέρωμα σε αγαπημένες τοπικές κουζίνες: Όλη Η Ελλάδα Στο Πιάτο! Σε συνεργασία με γνωστούς chef και παραγωγούς από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας το ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να γευθούμε παραδοσιακές συνταγές από κάθε ελληνική γωνιά, μέσα από ένα ειδικό μενού 4 πιάτων με 3 ποτήρια κρασί / άτομο – στην τιμή των 25,00€/ άτομο. 

Την «επίσημη πρώτη παρουσίαση» κάθε εβδομάδας θα πραγματοποιεί η γνωστή Food Editor Ελένη Ψυχούλη.

4 – 12 Δεκεμβρίου, Φύγαμε Για… Βόρεια Ελλάδα! Ο chef Νίκος Φωτιάδης μας εκμυστηρεύεται τις καλύτερες συνταγές της Βορειοελλαδίτικης κουζίνας, σε ένα μενού που θα συνδυάσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της Βορείου Ελλάδος.

Ειδικές γεύσεις*Στην επίσημη παρουσίαση, την Τρίτη 04 Δεκεμβρίου, θα γνωρίσουμε τους παραγωγούς εκλεκτών τοπικών προϊόντων της περιοχής όπως το εκτροφείο ΑΡΤΕΜΗΣ, το οποίο θα δώσει γεύση στη συγκεκριμένη εβδομάδα με τα δικά του ορτύκια και αυγά ορτυκιών, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Έβρου, Η ΓΑΙΑ, των οποίων τα ζυμαρικά θα απολαύσουμε σε τοπικές συνταγές αλλά και τη Φάρμα Φωτιάδη που εκτρέφει την αρχαιοελληνική ράτσα μαύρου χοίρου.

8-14 Ιανουαρίου, Φύγαμε Για… Όλυμπο όπου θα απολαύσουμε «βουνίσιες» συνταγές με βάση το κυνήγι αλλά και γευστικούς «θησαυρούς» της τοπικής κουζίνας.

Άνεση

Αίγλη Εστιατόριο
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ.
E-mail: info@aeglizappiou.gr, www.aeglizappiou.gr, www.facebook.com/aegliestiatorio

Επαγγελματικά γεύματα ή δείπναΩράριο: Καθημερινά, βράδυ (20:00-01:00) -Κυριακή και Μεσημέρι, Δευτέρα Κλειστά
Kρατήσεις: μεμονωμένες τηλ 210.33.69.364, 210.33.69.300
Κρατήσεις εταιρικές, γκρουπς: 
Αννα Γκύλλη, τηλ 210 3360303, email :agilly@aeglizappiou.gr
Τόνια Παπανικολάου, τηλ 210 3369311, email: tpapanikolaou@aeglizappiou.gr
Χαρά Μαλαίνου, τηλ 210 3369326, email: info@aeglizappiou.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024