Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAVIS – Η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα…συνεχίζει να πρωτοπορεί!

AVIS – Η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα…συνεχίζει να πρωτοπορεί!

AVIS – Η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα…
συνεχίζει να πρωτοπορεί!

Η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα…
συνεχίζει να πρωτοπορεί!

Η Avis δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960 ενώ από το 2007 είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου Πειραιώς.  Την 1η Ιανουαρίου 2009 η Olympic Εμπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. (Avis) συγχωνεύθηκε με την Πειραιώς Best Leasing. Η εταιρία που δημιουργήθηκε είναι πλέον η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα με 77 σταθμούς, στόλο 33.000 αυτοκινήτων και περισσότερους από 400 εργαζομένους.

Η Avis στην Ελλάδα είναι μέλος του δικτύου της Avis Europe plc, που εδρεύει στο Λονδίνο. Με 50 χρόνια παρουσία στη Γηραιά Ήπειρο, η Avis Europe βρίσκεται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής αγοράς στον κλάδο “Rent a car” και η πρώτη που επεκτάθηκε στην Ανατολική Ευρώπη. Έχει ισχυρή παρουσία επίσης σε Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία, ενώ μοιράζεται κοινή κληρονομιά, εμπορικούς δεσμούς και τεχνολογική εξέλιξη με την Avis Inc, η οποία καλύπτει τον υπόλοιπο πλανήτη. Η Avis Europe plc δραστηριοποιείται σε 110 χώρες με περισσότερους από 3.900 σταθμούς ενοικίασης, ενώ εξυπηρετεί περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. 

Ακολουθώντας αποκεντρωτική φιλοσοφία, η Avis στην Ελλάδα αφενός αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Avis Europe plc, αφετέρου είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές συνθήκες και πρακτικές της χώρας μας.

Αυτοκίνητο και περιβάλλον
Διατηρώντας τα αυτοκίνητά μας σε άψογη μηχανολογική κατάσταση με παράλληλη ταχύτατη ανανέωσή τους, αποδεικνύουμε έμπρακτα πως η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.
Η προσπάθεια προώθησης αυτοκινήτων υβριδικής τεχνολογίας μας κατατάσσει στην πρώτη θέση σε εταιρικούς στόλους τέτοιων αυτοκινήτων, συμμετέχοντας ενεργά στην αντιμετώπιση του περιβαλλοντολογικού προβλήματος.

Βασικοί τομείς δραστηριότητας
Η Avis παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων

  • στον κλάδο του Rent a Car (βραχυχρόνια μίσθωση) – από 1 ημέρα ενοικίασης έως 1 χρόνο
  • στον κλάδο της Μακροχρόνιας Μίσθωσης, όπου απευθύνεται σε εταιρίες ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή καθώς και σε ιδιώτες

Οι ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες της, το χαρακτηριστικά προσωποποιημένο service και η ικανότητα να ανταποκρίνεται με εξαιρετικό τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών της, τη φέρνουν στην κορυφή και των δύο αυτών αγορών. H Avis σήμερα αποτελεί την πρώτη επιλογή για όσους επιθυμούν να έχουν τις ωφέλειες ενός αυτοκινήτου, χωρίς τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η ιδιοκτησία του.

Rent a Car
Καλύπτουμε ανάγκες που έχουν σχέση με εταιρικά ταξίδια, weekends, αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, διακοπές, μηνιαίες ενοικιάσεις εταιριών ή ιδιωτών.
Συνεργαζόμαστε με τα περισσότερα loyalty προγράμματα παγκοσμίως όπως αεροπορικών εταιριών ή ξενοδοχείων αλλά και με τους περισσότερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.
Όμως προχωράμε κι ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας ακόμα περισσότερα για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

www.avis.gr
Το μοναδικό στην Ελλάδα booking engine για online realtime κρατήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με δυνατότητες τροποποίησης κρατήσεων, ακύρωσης κρατήσεων, επιλογής επιπλέον υπηρεσιών όπως gps navigation, παιδικά καθίσματα, κλπ.

Νέο Συμβόλαιο Ενοικίασης & Υπηρεσία Rapid Return
Οι πελάτες μας έλεγαν συνεχώς ότι θέλουν να απλοποιήσουμε τη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου και να κάνουμε τα συμβόλαιά μας περισσότερο κατανοητά. Αυτό λοιπόν κάναμε. Συμβόλαια ενοικίασης χωρίς τεχνικούς όρους, στη δική σας γλώσσα και επιστροφή αυτοκινήτου στο parking της Avis σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.avis.gr στην ενότητα «Υπηρεσίες».

Σύστημα πλοήγησης GPS
Πολύ περισσότερο από έναν απλό οδικό χάρτη. Η Avis σας δίνει την ευκαιρία να ξοδέψτε λιγότερο χρόνο στο δρόμο και περισσότερο χρόνο στον ίδιο σας τον προορισμό. Το σύστημα πλοήγησης είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πάτρα, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο.

Avis Preferred
Η δωρεάν εγγραφή σας ως μέλος του προγράμματος Avis Preferred, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε πολλά αποκλειστικά προνόμια όπως έτοιμα προ-τυπωμένα συμβόλαια,  σειρά προτεραιότητας,  πλεονεκτικές θέσεις στο parking της Avis, αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή κρατήσεων. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και την αίτηση θα βρείτε στο
www.avis.gr

Υπηρεσίες Βενζίνης
Κερδίστε χρόνο και χρήμα επιλέγοντας να προπληρώσετε ένα ντεπόζιτο βενζίνης κατά την έναρξη της ενοικίασης! Έτσι γλυτώνετε την ταλαιπωρία να ψάχνετε βενζινάδικο κατά την επιστροφή σας.
Η τιμή του καυσίμου ορίζεται από τις τιμές που αναφέρονται στο site του Υπουργείου Ανάπτυξης και φυσικά δεν θα χρεωθείτε, εφόσον τελικά το επιστρέψετε γεμάτο. Ιδανικό για όλους εσάς που ο χρόνος είναι χρήμα!

Ασφάλειες & Υπηρεσίες της Avis
Στην Avis, προσπαθούμε περισσότερο να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες. Αυτό σημαίνει να σας μιλήσουμε στη δική σας γλώσσα, χωρίς τεχνικούς όρους. Επισκεφτείτε το site μας www.avis.gr ή ζητήστε το σχετικό φυλλάδιο από το πλησιέστερο σταθμό της Avis, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νέες επιλογές υπηρεσιών της Avis, τις ασφάλειες μας, τι καλύπτουν, τι δεν καλύπτουν και το κόστος τους.

Avis Email Newsletter & Avis SMS Προσφορές
Οι υπηρεσίες Avis E-mail Newsletter & Avis SMS Προσφορές δημιουργήθηκαν για να σας πληροφορούν σχετικά με τις νέες υπηρεσίες και τα νέα της Avis, τις ειδικές προσφορές για Ελλάδα και εξωτερικό, τις νέες μας συνεργασίες και τα προνόμια που έχετε από αυτές.
Εγγραφείτε Τώρα Δωρεάν στο www.avis.gr, επιλέγοντας “Η Avis” και μετά “Ηλεκτρονική Ενημέρωση” ή “SMS Προσφορές”.

Μακροχρόνιες μισθώσεις
Γιατί να επιλέξετε τη μακροχρόνια μίσθωση;
Κερδίστε  χρόνο – Αφιερώστε παραγωγικά χρόνο στην εταιρία σας, αφού εμείς ασχολούμαστε με ότι σχετίζεται με τη χρήση των εταιρικών σας αυτοκινήτων.
Κερδίστε χρήμα – Εκμεταλλεύεστε οικονομίες κλίμακας, σε όλα τα επιμέρους έξοδα του αυτοκινήτου, έχοντας συγχρόνως το πλεονέκτημα της φορολογικής απαλλαγής. Απολαμβάνετε προβλέψιμο μηναίο κόστος, απαραίτητο για τον σωστό και ακριβή σχεδιασμό του επιχειρηματικού σας πλάνου.
Ρευστότητα – Κεφάλαιο που δεν δεσμεύεται για την αγορά εταιρικών αυτοκινήτων, επενδύεται σε άλλες στρατηγικές επιλογές βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας.
Οι επιλογές μακροχρόνιας ενοικίασης είναι πολλές για να απαντούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

One to One
Υπηρεσία ενοικίαση ενός μόνο αυτοκινήτου που απευθύνεται στη μικρή και μεσαία επιχείρηση καθώς και στον ελεύθερο επαγγελματία. Με ευέλικτο μοντέλο κοστολόγησης και προσφοράς, που μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα του καθενός και μπορεί να περιλαμβάνει ή να μην περιλαμβάνει κάποιες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες (συντήρηση, ελαστικά, ασφάλεια, οδική βοήθεια κλπ). Πλεονεκτεί ως προς τις ανταγωνιστικές τιμές και το προσωποποιημένο service.

Multi Rent
Υπηρεσία ενοικίαση εταιρικού στόλου που απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, όπου οι ανάγκες για συνεχή κάλυψη σε όλη την επικράτεια είναι πιεστικές (διαχείριση ατυχημάτων, αντικαταστάσεις οχημάτων, παραδόσεις – παραλαβές).

Option to Buy
Η ιδανική περίπτωση, εφ’ όσον η επιχείρηση προγραμματίσει αφενός μακροχρόνια μίσθωση και αφετέρου αγορά με τη λήξη της συμβατικής περιόδου. Ισχύει τόσο για μεμονωμένο όχημα όσο και για στόλο αυτοκινήτων.

Fleet Management
Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιλέγουν να διατηρούν μεν ιδιόκτητο στόλο, κρίνουν όμως μη συμφέρουσα τη διαχείρισή του. Αναλαμβάνουμε εμείς τη διαχείριση αυτή χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία και υποδομές, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Light Commercial Vehicles
Η ιδανική λύση στις ενοικιάσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων. Παρέχουμε όλο το πακέτο υπηρεσιών, ανάλογο με αυτό των επιβατικών αυτοκινήτων, απαλλάσσοντας τον πελάτη από το κόστος διαχείρισης που στην περίπτωση των συγκεκριμένων αυτοκινήτων είναι πολύ υψηλό.

Η Avis ανήκει στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ στον ίδιο όμιλο δραστηριοποιούνται και οι παρακάτω εταιρίες

Επικοινωνία
Στην Avis “We try harder.” σημαίνει καταρχήν το να είμαστε κοντά στους πελάτες μας, όποτε αυτοί μας χρειάζονται. Παρακάτω θα βρείτε τρόπους επικοινωνίας με τα διάφορα τμήματα της εταιρείας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Rent a Car
Τμήμα Κρατήσεων
Email: reservations@avis.gr, Τηλ: 210 6879600, Fax: 210 6879610
Τμήμα Κρατήσεων μόνο για Avis Preferred πελάτες
E-mail: reservations@avis.gr, Τηλ: 210-6879620, Fax: 210-6879610
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Email: customer.service@avis.gr, Τηλ: 210 6879615, Fax: 210 6879610
Τμήμα Πωλήσεων & Marketing
Email: sales.rentacar@avis.gr, Τηλ: 210 6879947, Fax: 210 6845814

Μακροχρόνιες μισθώσεις
Τμήμα Πωλήσεων & Marketing
Email: longterm@avis.gr, best@piraeusleasing.gr
Τηλ: 210 6879800, 210 6879999
Fax: 210 6879672, 210 6879998
Τμήμα After Sales
Τηλ: 210 9733564, 210 6082500

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024