Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνής διάκριση ποιότητας και πολυτέλειας για το elounda peninsula All Suite Hotel

Διεθνής διάκριση ποιότητας και πολυτέλειας για το elounda peninsula All Suite Hotel

Με το πολυπόθητο International Star Diamond Award αναγνώρισε το elounda peninsula All Suite Hotel η Αμερικανική Ακαδημίατων Επιστημών Φιλοξενίας (American Academy of Hospitality Sciences), παγκοσμίως αναγνωρισμένη στον διεθνή τομέα των […]

Με το πολυπόθητο International Star Diamond Award αναγνώρισε το elounda peninsula All Suite Hotel η Αμερικανική Ακαδημία<...>των Επιστημών Φιλοξενίας (American Academy of Hospitality Sciences), παγκοσμίως αναγνωρισμένη στον διεθνή τομέα των υπηρεσιών ταξιδιού και πολυτέλειας.

Κάθε χρόνο η ακαδημία απονέμει το International Star Diamond Award, αποκλειστικά σε ξενοδοχεία πάνω των πέντε αστέρων, που κρίνονται ως η επιτομή της ποιότητας και της πολυτέλειας διεθνώς. Το International Star Diamond Award είναι το πλέον αναγνωρισμένο έμβλημα της ποιότητας, ένα πολυπόθητο βραβείο που κοσμεί πλέον το καινούριο και πρωτοποριακό elounda peninsula All Suite Hotel.

Το elounda peninsula All Suite Hotel, ξενοδοχείο έξι αστέρων, στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίως γνωστό για την υψηλού επιπέδου διαμονή που προσφέρει, καθώς διαθέτει μόνο πολυτελείς σουίτες, όλες με ιδιωτική πισίνα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η επιλογή του elounda peninsula All Suite Hotel από την αμερικανική ακαδημία βασίστηκε στην έμπρακτη δέσμευση του στην τελειότητα, την πολυτέλεια και την εξυπηρέτηση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024